ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Υπόθεση Λιγνάδη: Ο νεαρός από την Σουηδία κατέθετε επι 5 ώρες

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται εδώ και 15 μέρες σε φυλακές στην Τρίπολη.

newsroom must

Τις πόρτες του γραφείου της ανακρίτριας για την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη πέρασε χθες (11/03/2021) ο 25χρονος , ο οποίος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη το 2010, στα 14 του χρόνια.

Λόγω της παρέλευσης του χρόνου το αδίκημα εις βάρος του έχει παραγραφεί εξού και η μήνυση που κατατέθηκε μια μέρα πριν την σύλληψη του κατηγορούμενου κινητοποίησε τις Αρχές.

Ο νεαρός πλέον άνδρας, ζει μόνιμα στη Σουηδία και έκανε το ταξίδι γιατί ο ίδιος έκρινε πως ήταν το καθήκον του να μιλήσει. Σημειώνουμε πως ο ίδιος κατέθετε επι 5 ώρες υπό άκρα μυστικότητα και ασφάλεια περιγράφοντας τις αποτροπές πράξεις που βίωσε στο σπίτι του Μεταξουργείου.

Όπως ο νεαρός υποστηρίζει ο κ. Λιγνάδης τον νάρκωσε και τον βίασε. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση του 25χρονου είχε καταθέσει το προηγούμενο διάστημα ως μάρτυρας και ένας φίλος του, επιβεβαιώνοντας το περιεχόμενο της μήνυσης.

Εναντίον του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή υπάρχει ακόμη μια καταγγελία που αφορά βιασμό το 2015 στην Ιθάκη ενός ακόμη ανήλικου (17 χρονών) τότε, που σήμερα είναι επίσης ενήλικος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται από τις 26 Φεβρουαρίου στις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατούνται είτε κατηγορούμενοι είτε καταδικασμένοι για σεξουαλικά εγκλήματα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση