ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Υπόθεση βιτριόλι: Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Η δικαίωση είναι ηθική, υπάρχει, αλλά δεν είναι ουσιαστική»

Ζωή Τουτουντζίδου

Καλεσμένη στο ειδησεογραφικό δελτίο live news, βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά και την απόφαση από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο για εκδίκαση της υπόθεσης ως κακούργημα απόπειρας ανθρωποκτονίας. Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως νιώθει ανακουφισμένη, με τον φόβο μέσα της να εξακολουθεί να υπάρχει. Τονίζοντας πως «Ήταν μια σημαντική ημέρα, γιατί έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος. Μου αποδεσμεύει το μυαλό μου, για να μπορέσω να επικεντρωθώ στους στόχους μου και στα όνειρά μου».

Ενώ, αναφέρθηκε στις αναφορές του δικαστηρίου για ύπαρξη συνεργών, λέγοντας «Υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τους συνεργούς και νομίζω θα γίνει περαιτέρω έρευνα. Και βέβαια ο φόβος για το αύριο υπάρχει ακόμα στο μυαλό μου, όμως το αντιμετωπίζω με τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν είναι το πιστεύω το δικό μου, είναι πράγματα που μου έχουν πει από την Αστυνομία και από τα στοιχεία της δικογραφίας».

Συνέχισε αναφέροντας πως φοβόταν την αντίδραση των ανθρώπων όταν θα έβγαινε έξω με την μάσκα λέγοντας πως η κοινωνία δεν γνώριζε πως να συμπεριφερθεί, η εικόνα τους τρόμαζε, δεν ήξερε τι συμβαίνει με την μάσκα, ωστόσο ευτυχώς λόγο της δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση μπορεί πλέον να βγαίνει πιο άνετα.

Τέλος, εξομολογήθηκε πως ανυπομονεί να βγάλει την μάσκα, λέγοντας «Είναι κάτι που μου έχουν πει οι γιατροί ότι θα γίνει. Δεν θα είναι άμεσα, γιατί όσο διαρκούν τα χειρουργεία, θα τη φοράω. Όμως ανυπομονώ γι' αυτή τη στιγμή». Ενώ έκλεισε την συνέντευξη σχολιάζοντας «Η δικαίωση είναι ηθική, υπάρχει, αλλά δεν είναι ουσιαστική».

Δείτε το σχετικό βίντεο

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS