ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Υπόθεση βιασμού: Στην δημοσιότητα βίντεο από το πάρτι στην σουίτα

Κρίσιμες οι μαρτυρίες τριών γυναικών και ενός άνδρα που ήταν καλεσμένοι στο πάρτι

newsroom must

Μετά τις συγκλονιστηκές αποκαλύψεις για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα στην Θεσσαλονίκη, το φως της δημοσιότητας είδε για πρώτη φορά βίντεο από το πάρτι που πήγε η κοπέλα.
Το βίντεο δημοσίευσε το Mega και σε αυτό βλέπουμε ένα στιγμιότυπο από την σουίτα 401 του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης από την βραδιά όπου έγινε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Στο βίντεο αν και δεν διακρίνεται κάποιος από τους καλεσμένους ή τους διοργανωτές του πάρτι, φαίνεται ένα μικρό ηχείο και μία κάβα με ποτά και ακούγεται να παίζει ελληνική μουσική.

Και ενώ ώρα με την ώρα έρχονται στην επιφάνεια νέες λεπτομέρειες, όπως μετέδωσε το Live News το απόγευμα της Παρασκευής, οι ανακριτικές αρχές θα καλέσουν το σύνολο των ατόμων που βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά στο συγκεκριμένο δωμάτιο, ώστε να αποσπάσουν πληροφορίες για τις κινήσεις της 24χρονης Γεωργίας, αλλά και των τεσσάρων ανδρών που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες της εκπομπής,  κρίσιμες είναι οι καταθέσεις τριών γυναικών και ενός άνδρα που έμειναν στο χώρο του πάρτι μέχρι το τέλος του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X