ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Σάκης Ρουβάς;

Ένας από τους πιο δημοφιλής Έλληνες καλλιτέχνες της τελευταίας γενιάς, ο Σάκης Ρουβάς, φαίνεται πως δέχθηκε πρόταση να πολιτευτεί, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της ελληνικής εφημερίδας ''Δημοκρατία'', η Νέα Δημοκρατία προσέγγισε τον τραγουδιστή για να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιό της για τις επικείμενες Ευρωεκλογές Μαϊου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ''Δημοκρατίας'', ο Σάκης Ρουβάς ήδη έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα στην Πειραιώς από επικοινωνιολόγους της ΝΔ, προκειμένου να εκπαιδευτεί στα της πολιτικής, στη ρητορική, στις βασικές αρχές του κόμματος και στον τρόπο με τον οποίο θα αποφεύγει τις πιθανές ''παγίδες'' που θα του στήσουν οι αντίπαλοι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει αφήσει ακόμα οκτώ κενές θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο για ηχηρές κινήσεις της τελευταίας στιγμής, όπως αυτή του Κερκυραίου τραγουδιστή, θέλει με τη συγκεκριμένη επιλογή να εισαγάγει τον λόγο της ΝΔ στα νεανικά κοινά.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το koolnews.gr, η Νέα Δημοκρατία δεν επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ενώ πηγές από το κόμμα αναφέρουν πως εξετάζουν την υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή, Γιώργου Αυτιά.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X