ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Υπό οκταήμερη κράτηση ο 35χρονος για την απαγωγή

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ο 35χρονος ο οποίος απήγαγε τα δύο 11χρονα αγόρια από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα το πρωί της Τρίτης.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε τις 09:00, και διεξήχθη κεκλεισμένων θυρών. Το αίτημα της Αστυνομίας έγινε αποδεκτό από το Δικαστήριο, και 35χρονος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η έρευνα στους υπολογιστές του δράστη, οι οποίοι βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας από το βράδυ της Τρίτης, μετά από πολύωρες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν εντός του διαμερίσματος όπου κρατούσε ο δράστης τους δύο ανήλικους.

Ο ίδιος ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της "Κ", επιμένει ότι είχε ως κίνητρο τα λύτρα, ωστόσο, οι ενδείξεις που έχουν μέχρι στιγμής στα χέρια τους οι ανακριτές αποκλείουν το σενάριο ο δράστης να έδρασε με σκοπό τα λύτρα.

Γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης δύο ρυμουλκά παρέλαβαν τα δύο αυτοκίνητα, το ένα που χρησιμοποίησε ο ύποπτος για την απαγωγή των παιδιών και ένα δεύτερο που είναι ακινητοποιημένο, και τα μετέφεραν στο αρχηγείο Αστυνομίας στη Λευκωσία για να διενεργηθούν όλες οι απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος άλλαζε πινακίδες στα δύο αυτοκίνητα που είχε στην κατοχή του.

Η κατάσταση των 11χρονων

Η κατάσταση της υγείας των δύο παιδιών κρίνεται από τους γιατρούς αρκετά καλή. Το βράδυ της Τρίτης κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και σήμερα θα διενεργηθούν περαιτέρω εξετάσεις από ειδικούς γιατρούς. Θα μιλήσουν επίσης με την Αστυνομία.

Χθες τα παιδιά επισκέφθηκαν στο Νοσοκομείο οι Υπουργοί Δικαιοσύνης, Παιδείας και Υγείας.

ΠΗΓΗ: kathimerini.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS