ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Γιε μου, για εμένα είσαι χρυσός, είσαι το καμάρι μου, αυτός που έγραψε και γράφει ιστορία!»

Η ανάρτηση της μητέρας του Παύλου Κοντίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

newsroom must

Με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε η μητέρα του Παύλου Κοντίδη να τιμήσει την προσπάθεια του αθλητή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο ίδιος, να θυμίσουμε, χθες, δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει μια θέση στο βάθρο των μεταλλίων. Ο ΚΟΑ αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του: «Ο Παύλος Κοντίδης κατέβαλε υπερπροσπάθεια στην τελευταία κούρσα των μεταλλίων, τερματίζοντας τελικά στην καθ’ όλα τιμητική 4η θέση. Μια τεράστια επιτυχία για τον ίδιο τον αθλητή, την κυπριακή ιστιοπλοΐα και τον κυπριακό αθλητισμό, κάτι που μας κάνει να νιώθουμε ξεχωριστή περηφάνια».

Η μητέρα του, Αντρούλλα Κοντίδου, μέσα από μια ανάρτησή της, τιμά την προσπάθεια του παιδιού της και συγκινεί τους πάντες στα social media. Χαρακτηριστικά αναρτώντας μια φωτογραφία του Παύλου, γράφει στη λεζάντα «Γιε μου ξέρω ότι πικράθηκες και εμείς μαζί σου Για εμένα είσαι χρυσός, είσαι το καμάρι μου αυτός που έγραψε και γράφει ιστορία! Παύλο μου το απέδειξες πολλές φορές ότι είσαι άξιος είσαι μαχητής και δεν τα βάζεις κάτω! Πέρασες πολλά φέτος, όμως το πείσμα σου και οι στόχοι σου, το όραμα σου συνέχισαν να σε έχουν σε εγρήγορση. Δυστυχώς υπάρχουν αδικίες ακόμα και στην Ολυμπιάδα! Δεν κοιτάμε πίσω! Να πορευθείς μπροστά και να πεισμώσεις ακόμα περισσότερο γιέ μου! Σε αγαπώ πολύ πολύ Θα είμαι πάντα δίπλα σου γιε μου».

Δείτε την ανάρτηση:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS