ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Υπεραγορές: Αυτά πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές με φόντο τον κορωνοϊό

Τι αναφέρει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών

Οι υπεραγορές παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης επάρκεια προϊόντων και συνεχής τροφοδοσία αυτών προς τους καταναλωτές και τα νοικοκυριά, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του σε όλα τα είδη, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών (ΠΑ.Σ.ΥΠΕ).

«Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας με απόλυτη σχολαστικότητα τόσο για τους καταναλωτές αλλά και τους εργαζομένους», προσθέτει.

Ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ αναφέρει, επιπρόσθετα, ότι κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας οι Υπεραγορές θα λειτουργούν με το καθορισμένο ισχύον ωράριο.

Σημειώνει ότι τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο οι υπεραγορές θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 20:30, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θα είναι κλειστές και θα επαναλειτουργήσουν την Τρίτη του Πάσχα με το καθιερωμένο ωράριο λειτουργίας.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, σε ανακοίνωση του σχετικά με μεγάλο αριθμό καταναλωτών που ανησυχούν και νιώθουν αβεβαιότητα σε σχέση με την εξάπλωση του κορωνοϊού (Covid-19), διευκρινίζει ότι είναι σε συνεχή επαφή και σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για συνεχή παρακολούθηση και επικαιροποίηση η προσαρμογή των μέτρων αυτών όποτε χρειαστεί.

«Όπως έχουμε αναφέρει κατ’ επανάληψη για να πετύχουμε σε αυτή την προσπάθεια για την μη εξάπλωση του ιού, πολίτες, επιχειρήσεις και κοινωνία θα πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμός, γι’ αυτό χρειάζεται και η δική σας βοήθεια και πειθαρχία», σημειώνει.

Γι’ αυτό, συνεχίζει ο Σύνδεσμος, εκεί που παρέχεται η δυνατότητα κατ’ οίκον παράδοσης ή τηλεφωνικής παραγγελίας ή και ηλεκτρονικής και παραλαβής, να γίνεται η χρήση αυτών των υπηρεσιών, να τηρείται με απόλυτη αυστηρότητα την φυσική απόσταση των 2 μέτρων.

«Να κάνουμε τα ψώνια της οικογένειας μόνοι μας. Προτρέπουμε τους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους με σύνεση. Να μην αγοράζετε περισσότερα προϊόντα από όσα χρειάζεστε για να μην τα στερήσετε από άλλους. Να είστε προετοιμασμένοι εκ’ των προτέρων για το τι χρειάζεστε για αγορά, κάνοντας μικρές επισκέψεις χρονικά στα καταστήματα για να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να ελαχιστοποιείται ο χρόνος παρουσίας στην υπεραγορά. Να ακολουθείτε πιστά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία τόσο τη δική σας αλλά και των εργαζομένων», προσθέτει.

Όπως αναφέρει, με τη συνέργεια αυτή «και την κοινωνική ευθύνη που θα πρέπει να επιδείξουμε όλοι, θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε την κοινωνία και όλους τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα αυτούς που βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο όπως τις ευπαθείς ομάδες και ευάλωτους συνανθρώπους μας».

Ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ εκφράζει τις πιο θερμές του ευχαριστίες προς το προσωπικό όλων των Υπεραγορών για την προθυμία και ζήλο που επιδεικνύουν αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι, για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας καταναλωτών παραμένοντας στην πρώτη γραμμή.

Εκφράζει, επίσης , ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλους τους επαγγελματίες υγείας για την άοκνη προσπάθεια τους για την περίθαλψη και αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης που βιώνει ο τόπος .

Πηγή: ΚΥΠΕ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X