ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Χρήστος Λούλης: «Ο Βαρουφάκης είναι αλαζόνας και ναρκισσιστής, όπως κι εγώ»

Μπορεί η ταινία ''Ενήλικοι στο δωμάτιο'' να μην έχει προβληθεί ακόμα σε ελληνικό έδαφος, όμως κατάφερε να συζητηθεί όσο λίγες, εξαιτίας και του θέματος που πραγματεύεται αλλά και του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη της, Κώστα Γαβρά.

Η ταινία στηρίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, και αφορά την περίοδο που διετέλεσε υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα. 

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας, ο Χρήστος Λούλης που υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, σχολιάζοντας ανάμεσα σε άλλα και την προσωπικότητα του πρώην υπουργού.

«Μπορώ να αναγνωρίσω ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει και στοιχεία και αλαζονικά και ναρκισσιστικά όπως κι εγώ. Όπως άλλωστε πιστεύω -χωρίς να θέλω να δείξω ότι είμαι ψωνάρα- ότι όταν έχεις μια γνώση παραπάνω, μια ισχυρογνωμοσύνη άδικη ή δίκαιη σε σχέση με τις γνώσεις σου και με το πως βλέπεις τα πράγματα δεν μπορείς να μην είσαι και λίγο αλαζόνας».

Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα πως θα ψήφιζε τον Γιάνη Βαρουφάκη.  «Θα τον ψήφιζα γιατί πρώτον πιστεύω πως είναι έντιμος, δεύτερον πιστεύω ότι πολλά από αυτά που λέει με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο, άλλα όχι, αλλά δεν πειράζει. Έχει γύρω του, πιστεύω, ανθρώπους αξιόλογους και είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κάνει υπεύθυνη αντιπολίτευση.»


Ο Χρήστος Λούλης  σχολίασε και το περιστατικό με τις αρνητικές κριτικές στην ταινία «Ενήλικοι στο δωμάτιο» στο IMDB, αλλά και το γεγονός πως η πλατφόρμα αποφάσισε στη συνέχεια να σβήσει τα σχόλια. «Γελάω και κλαίω μαζί, γίναμε για άλλη μια φορά παγκοσμίως ρεζίλι. Δεν χρειάζεται συμφωνούμε με κάθε ταινία που συμβαίνει.» 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS