ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Xριστίνας Σάλτη για ενδοοικογενειακή βία

Λύγισε στον αέρα της εκπομπής.

newsroom must

Μία εξομολόγηση καρδιάς πραγματοποίησε η Χριστίνας Σάλτη, στην εκπομπή ''Pop up'', μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και για την κατ ' επανάληψη ενδοοικογενειακή βία που αντιμετώπιζε στο σπίτι της.

«Υπάρχουν πολλές μορφές βίας. Όταν ήμουν μικρή ντρεπόμουν να πω ότι οι γονείς μου χώρισαν», ανέφερε αρχικά η ίδια.

Συνέχισε, αναφέροντας με δάκρυα στα μάτια τις σκληρές εικόνες που έχουν χαραχθεί στην μνήμη της με τον πατέρα της να ξεσπά σε εκείνη και την μητέρα της μετά από την κατανάλωση αρκετού αλκοόλ:

«Ήμουν παιδί που βίωνε ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι του. Όλο ξεκινούσε από αλκοολισμό...Τον έχω δικαιολογήσει... Έχει «φύγει» τώρα...».

Να θυμίσουμε πως είχε ξαναμιλήσει για το συμβάν στο παρελθόν, στο Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγοντας πως:

 «Ήταν κι άλλα θέματα. Η μάνα μου έλεγε πού θα πάει, τι θα κάνει; Σκεφτόταν ότι έχει μικρά παιδιά, δεν δουλεύω, και τι θα κάνω; Εγώ γενικά ήμουν η ισορροπίστρια. Αν ποτέ κάνω οικογένεια, θέλω πρώτα να είμαι καλά εγώ με τον εαυτό μου και να μην κουβαλάω τα προβλήματα του παρελθόντος.

Τον έχω συγχωρήσει μέσα μου τον πατέρα μου. Έχει “φύγει” τώρα. Δεν τον βλέπαμε χρόνια, είχαμε κόψει. Ίσως αυτό που βίωσα στο σπίτι μου να με έχει κάνει να μην θέλω να παντρευτώ, σε αντίθεση με την αδελφή μου που ήθελε. Η μητέρα μου λέει να πω για την ενδοοικογενειακή βία, πως όποιος τη βιώνει πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί και δεν θα το μετανιώσει ποτέ…».

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση