ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Χριστίνα Παυλίδου: «Δώσε μια αγκαλιά στην μανούλα μου στην αγαπημένη σου συμπεθερούλα»

Η συγκινητική ανάρτηση που έκανε για τον θάνατο της πεθεράς της.

Μαρία Καραμάνου

Την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, η οικογένεια του Γιώργου Τσιάκκα βυθίστηκε στο πένθος μετά τον απώλεια της αγαπημένης μητέρας του. Η σύζυγός του, Χριστίνα Παυλίδου, επέλεξε να αποχαιρετήσει την πεθερά της με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Στην ανάρτησή της, μοιράστηκε ένα συγκινητικό στιγμιότυπο που απεικονίζει την εκλιπούσα μαζί με την αείμνηστη μητέρα της, Άλκηστις. Με αυτόν τον τρόπο, εξέφρασε τον πόνο και τη θλίψη της για την απώλεια αυτής της σημαντικής φιγούρας στη ζωή της οικογένειας.

Η ανάρτηση στο Facebook λειτούργησε ως ένας τρόπος για την Χριστίνα να εκφράσει τα συναισθήματά της, ενώ ταυτόχρονα μοιράστηκε με φίλους και συγγενείς την αγάπη της για την πεθερά της. Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτηση της με τα λόγια, «Οι αγαπημένες συμπεθερες! Η μια βιάστηκε να φύγει στα 74 της χρόνια, η άλλη πλήρης ημερών στα 92 της ,μας έφυγε σήμερα! Η Εύγενούλα μας, η μάνα γη, η δεύτερη μου μάνα εσβησε σήμερα, ειρηνικά και πέταξε στο φως! «Μάνα κράζει το παιδάκι μανα ο νιος και μάνα ο γέρος,μανα ακους σε καθε μερος αχ τι ονομα γλυκο», το αγαπημένο της ποίημα που μας το απαγγελε μέχρι τελευταία!».

Και συνέχισε λέγοντας, «Είμαι σίγουρη ότι όπως και η Άλκηστη μας ετσι και εσυ αγαπημενη μας, με παρρησία κέρδισες μια θέση στον παράδεισο! Η Παναγια μας που τοσο αγαπουσες είμαι βεβαιη, πέραν πάσης αμφιβολίας ότι σε πήρε απο το χέρι και σε οδηγεί στας αιωνιας μονας!!Αιώνια σου η μνήμη αγαπημένη μου πεθερά, Δώσε μια αγκαλιά στην μανούλα μου στην αγαπημένη σου συμπεθερούλα!!!». 

Δείτε την ανάρτηση της εδώ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS