ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Χριστίνα Παππά: «Τον Κιμούλη τον αγαπώ και μακάρι να δουλέψω μαζί του, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες»

«Έχω δεχτεί να με φλερτάρουν, αλλά δεν έχει γίνει κάτι με το ζόρι»

newsroom must

Η Χριστίνα Παππά σε συνέντευξή της στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου μίλησε για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης που όλο και αυξάνονται στον χώρο του ελληνικού θεάματος.

Η ίδια αρχικά παραδέχθηκε πως "πέφτει από τα σύννεφα" και δήλωσε ότι είναι ενάντια καταδικάζοντας το γεγονός του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όσον αφορά στη λεκτική βία δήλωσε "έχουμε να κάνουμε με τους εύκολους ανθρώπους και με τους δύσκολους. Αν εγώ πάω σε μια δουλειά που ξέρω ότι κάποιος πρωταγωνιστής είναι δύσκολος χαρακτήρας, αλλά όμως το prestige που θα πάρω και όλο αυτό με κάνουν να το ανεχτώ, να το καταπιώ, νομίζω είναι άδικο να βγαίνεις μετά και να λες. Και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν σε υποχρεώνει κανένας. Πηγαίνεις και όταν βλέπεις ότι οι δυνάμεις σου, η καρδούλα σου δεν το αντέχουν, σηκώνεσαι και φεύγεις. Δεν κάθεσαι μετέπειτα να κατηγορήσεις, το θεωρώ άδικο.

Αν έρθω εγώ στη δουλειά σας και μου κάνετε ψυχολογική βία γιατί να μην ξαναβρώ δουλειά; Θα πω δεν μου κάνετε, γεια σας, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ποιος θα σε ενοχλήσει να βρεις άλλη δουλειά;

Για τον συγκεκριμένο κύριο και πρωταγωνιστή τον οποίο εγώ τον αγαπώ και μακάρι να δουλέψω μαζί του όσο δύσκολος και να είναι, αν δεν το αντέχω σηκώνομαι και φεύγω. Έτσι είμαι εγώ σαν Χριστίνα και μου έχει συμβεί στο παρελθόν. Έχω ακούσει ότι είναι δύσκολος άνθρωπος. Ας μην τους κατακρίνουμε όλους σε αυτό το κομμάτι. Τώρα, στα άλλα δεν το συζητάω καν. Αυτό δεν το συζητάμε καν, είναι τραγικό", λέει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά."

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X