ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για το Σάκη Τανιμανίδη και την ημέρα του γάμου τους

Δέσποινα Άσπρου

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έζησαν το πιο ξεχωριστό παραμύθι της ζωής τους το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου. Ένα μήνα μετά τον εντυπωσιακό της γάμο στη Σίφνο, η Χριστίνα ντύθηκε ξανά νύφη για το εξώφυλλο του ελληνικού περιοδικού Yes I Do και αποκάλυψε αρκετά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζαμε.

Όταν η δημοσιογράφος Μυρτώ Κάζη, ρώτησε την Μπόμπα τι ξεχώρισε από την ημέρα του γάμου της, η Χριστίνα απάντησε: «Δύσκολο να αποφασίσω, μιας και όλη εκείνη η μέρα είναι σαν ένα όμορφο όνειρο μέσα στο μυαλό μου. Νομίζω πως αυτή η στιγμή για την οποία με ρωτάς είναι ο πρώτος μας χορός. Υπό τους ήχους του «Stand by Me», ήταν η στιγμή που έβλεπα μόνο τον άντρα μου και ήταν σαν να χορεύαμε οι δυο μας, σαν να μη μας κοιτούσε κανείς.Ήμασταν μόλις παντρεμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, και βρήκαμε τον χρόνο να κοιταχτούμε στα μάτια και να δείξουμε τη χαρά μας για την υπέροχη κοινή μας ζωή που ξεκινάει».

Η Χριστίνα έκανε επίσης και μια ιδιαίτερα ρομαντική αποκάλυψη. Απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου «Ποια κουβέντα, που άκουσες εκείνη την ημέρα, σε έκανε πραγματικά ευτυχισμένη;», η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη απάντησε: «Ο Σάκης μού είπε το εξής: «Ο λόγος που αυτό το τραγούδι είναι το αγαπημένο μας είναι γιατί εμείς στη ζωή είμαστε και θα είμαστε για πάντα ομάδα, είμαστε ένα».
Παράλληλα, η Χριστίνα είπε ότι την συγκεκριμένη βραδιά ήταν όλα τέλεια. Αν επέστρεφε πίσω τον χρόνο, δεν πρόκειται να άλλαζε τίποτα. Ήταν ο εαυτός της και αυτό ήταν αρκετό.

Όσο για το τι αγαπά η Χριστίνα περισσότερο στο Σάκη; «Το πόσο καλός άνθρωπος είναι».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση