ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Τα δύο πρόσωπα μιας σταρ

Είναι ένα σπάνιο παράδειγμα γυναίκας της κυπριακής showbiz που δεν διστάζει να τσαλακώνει την εικόνα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους και τα δύο της πρόσωπα, χωρίς έντονα φίλτρα και πολλή σκέψη όπως είθισται, δηλαδή, την εποχή που διανύουμε. Από τη μία, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, που σύντομα θα υποδεχτεί το δεύτερό της παιδί, εμφανίζεται στο timeline μας ως μία υπέρλαμπρη προσωπικότητα της μικρής οθόνης, με επώνυμα ρούχα, τέλειο μακιγιάζ και κόμμωση, αλλά και με τη διάθεση μιας προσιτής σταρ.

Από την άλλη, η 35χρονη παρουσιάζεται πιο γήινη και καθημερινή, αποκαλύπτοντάς μας πτυχές από τη ζωή της που, σε καμία περίπτωση, δεν θυμίζουν το άλλο της πρόσωπο, αυτό κάτω από τους προβολείς και τα φώτα.

Άλλοτε με πιτζάμες και άλλοτε τελείως άβαφη, η παρουσιάστρια τολμάει και ρισκάρει δείχνοντάς μας τις ικανότητές της στη μαγειρική, το πόσο λατρεύει τις «καπηρούες» της μαμάς της και το πατρικό της σπίτι της στον Στρόβολο 2, αλλά και το πώς πιάνεται στην παγίδα ένας ποντικός, ενώ στη συνέχεια τον απελευθερώνουμε. Και όλα αυτά σε μια εποχή που όλα γίνονται για το «φαίνεσθαι», με το «είναι», σε αυτή την περίπτωση, να υπερτερεί και, μάλιστα, αποστομωτικά.

Οι εμφανίσεις της, τόσο μπροστά από την κάμερα όσο και στις κοσμικές της εξόδους, είναι πάντα αψεγάδιαστες.

 

Η 34χρονη τολμάει και μάς παρουσιάζεται άβαφη, ενώ την ίδια στιγμή ποζάρει με τις πιτζάμες της, μάς δείχνει τον ποντικό που μόλις έπιασε και το πόσο χαλαρώνει στο πατρικό της σπίτι στον Στρόβολο 2.

ΠΗΓΗ: Beautiful People

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS