ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Χωρίς προστατευτικές μάσκες και τα Brit Awards

Οι δισκογραφικές αναμένεται να δώσουν 2500 εισιτήρια μέσω κλήρωσης στο υγειονομικό προσωπικό της Βρετανίας.

newsroom must

Μετά τα Oscars σειρά στην «δια ζώσης» εκδήλωση παίρνουν και τα Brit Awards, σε ταυτόσημα πρωτόκολλα χωρίς την χρήση προστατευτικής μάσκας αλλά κρατώντας αποστάσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου 2021 στο O2 Arena και αναμένεται να παρευρεθούν 4 χιλιάδες καλεσμένοι χωρίς μάσκες. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος της βρετανικής κυβέρνησης, “Events Research Program”, το οποίο εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να πραγματοποιηθεί μια τέτοιου είδους εκδήλωση χωρίς μέτρα κατά της πανδημίας.

Για να τιμήσουν τις προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού και των εργαζομένων στα νοσοκομεία κατά την διάρκεια της πανδημίας, οι δισκογραφικές αναμένεται να δώσουν 2500 εισιτήρια μέσω κλήρωσης στο υγειονομικό προσωπικό, ενώ τα υπόλοιπα 1500 θα δοθούν στους εκάστοτε καλεσμένους.

Ωστόσο αφού η εκδήλωση αναμένεται να λάβει χώρα σε κλειστό γήπεδο, οι θεατές θα υποχρεούνται να κρατούν αποστάσεις και κάποιους κανόνες που επιβάλλεται να ακολουθούν, όπως την αρνητική σήμανση σε τεστ κορωνοϊού που θα πρέπει να έχουν μαζί τους. Ακόμη όσοι πρόκειται να βρίσκονται εκεί θα πρέπει να κάνουν ένα δεύτερο τεστ μετά την εκδήλωση, στα πλαίσια του προγράμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση