ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Χωρίς μηχανική υποστήριξη μέχρι στιγμής ο Boris Johnson

Έχει τις αισθήσεις του και δεν έχει χρειαστεί άμεσα τη βοήθεια αναπνευστήρα.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο St Thomas’ στο Γουέστμινστερ έχει μεταφερθεί ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, που νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής λόγω επίμονων συμπτωμάτων του κορωνοϊού. Σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια του απογεύματος, με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί να πάρουν την απόφαση περίπου στις 7 το βράδυ τοπική για μεταφορά του στην εντατική.

Πιστεύεται ότι η απόφαση λήφθηκε ώστε να υπάρχει η δυνατότητα μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής του πρωθυπουργού εφόσον χρειαστεί. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, όπως τις μετέδωσε το Sky News, ο κ. Τζόνσον έχει τις αισθήσεις του και δεν έχει χρειαστεί άμεσα τη βοήθεια αναπνευστήρα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Τζόνσον έχει ζητήσει από τον Υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ, ως τον πρώτο τη τάξει υπουργό, να τον αντικαταστήσει όπου είναι αναγκαίο.

Αναφέρεται επίσης ότι ο πρωθυπουργός λαμβάνει εξαίρετη περίθαλψη και ευχαριστεί όλο το προσωπικό του NHS για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωσή τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση