ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Χιόνια και σήμερα στα ορεινά - Ελεγχόμενη η πρόσβαση προς το Τρόοδος

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως, λόγω παγετού, ο δρόμος Πλατρών - Τροόδους είναι ανοικτός ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Επιπλέον, λόγω αυξημένης τροχαίας κίνησης που αναμένεται να παρατηρηθεί σήμερα στην περιοχή Τροόδους, η Αστυνομία έχει λάβει προληπτικά μέτρα με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης και τη διακίνηση των πολιτών με ασφάλεια.

Ως εκ τούτου η πρόσβαση των οχημάτων που θα μεταβαίνουν στην περιοχή θα γίνεται ελεγχόμενα από μέλη της Αστυνομίας.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού και στα ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, ενώ το βράδυ πιθανό να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις μετά τις μεσημβρινές ώρες, πιθανό να δώσουν τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS