ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ξετρελαμένος ο Σάκης με τα #tanimanidakia

Χορεύει στους διαδρόμους του μαιευτηρίου.

newsroom must

Απέραντη χαρά για την οικογένεια Τανιμανίδη, με τον Σάκη να μην μπορεί να συγκρατηθεί στα social media, αφού η Χριστίνα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους, χθες (23/06/21) το απόγευμα στην κλινική ‘Μητέρα’ στην Αθήνα.

Ο ίδιος, σε νέα ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει στην μέση του διαδρόμου, χαμογελαστός και ευδιάθετος, γράφει στην λεζάντα «Με τι mood ξυπνάω την 1η μέρα στο μαιευτήριο!!!».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Ενώ ανάρτηση σχετικά με τις νέες αφίξεις στην οικογένεια έκανε και ο πατέρας του Σάκη, κ. Στέφανος, μη μπορώντας να κρύψει την χαρά του, γράφοντας «ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΘΕΛΗΣΗ. ΕΠΙΜΟΝΗ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Καλώς ήρθατε αγαπημένα μας ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στη ζωή.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ τις νέες «ΖΩΕΣ» που έφερες στον κόσμο. Η χαρά που δώσατε στην οικογένεια μας και ιδιαιτέρα σε μένα είναι ίση και μεγαλύτερη αυτής της γέννησης των τριών αγαπημένων μου παιδιών. Εύχομαι να είστε ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ.

Ο Πανάγαθος Θεός να σας ΕΥΛΟΓΕΙ, η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ να μεσιτεύει για την καλή Υγεία των παιδιών και των γονέων τους και οι εξαίρετοι γονείς σας να σας δώσουν αρχές, αξίες, αγωγή και παιδεία, για να γίνεται ΧΡΗΣΙΜΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ για τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ. Ο παππούς σας που λαχταράει να σας πάρει στην αγκαλιά του».

Με τις τελευταίες, πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα δίδυμα γεννήθηκαν 3 κιλά περίπου το καθένα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση