ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi oversized φόρεμα, κόκκινη ζώνη στην μέση και ασορτί kitty heels
 

Ξέσπασε η Καινούργιου για τις απειλές που δέχεται

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με τα ψευδή δημοσιεύματα που γράφονται κατά καιρούς τόσο για την ίδια όσο και για άλλα πρόσωπα της showbiz. 

Με αφορμή την διάψευση της Μελίνας Ασλανίδου για τον φημολογούμενο γάμο της, η παρουσιάστρια του Οpen μίλησε για την δική της εμπειρία, λέγοντας πως ορισμένοι δημοσιογράφοι την απειλούν και εξηγώντας πως δεν έχει καμία ανάγκη για προβολή.

«Καλά έκανε και βγήκε να το διαψεύσει, αν δεν ισχύει κάτι. Κρίμα είναι για πολλές εφημερίδες. Ντε και καλά, αν δεν έχετε θέμα, πρέπει να γράψετε ένα ψέμα; Εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές. Μου έχουν στείλει μήνυμα γράφοντάς μου "Έχω σκοπό να γράψω αυτό για σένα", σαν δήλωση... Όχι, τι σημαίνει "έχω σκοπό" αν δεν ισχύει ή αν εγώ δεν θέλω να γραφτεί κάτι; Και απάντησα πως αν γράψεις κάτι τέτοιο για μένα, θα βγω μέσα από την εκπομπή και τα social media να το διαψεύσω. Γιατί να με απειλείς, ότι θα γράψεις κάτι για μένα που δεν ισχύει; Και μετά έγραψαν -δεν θέλω να πω ποια εφημερίδα- χωρίς όνομα πως μια παρουσιάστρια που δεν θέλει να αναφέρουμε το όνομά της κλπ κλπ... Μην το αναφέρετε ποτέ! Από το να γράφετε ψέματα ή να με απειλείτε, μην με ξαναγράψετε ποτέ! Και στην τελική, δεν υπάρχουν απειλές. Καμία ανάγκη δεν έχω. Καθημερινή εκπομπή έχω, προβάλλομαι κάθε μέρα. Μην ξαναγράψετε τίποτα για εμένα, δεν μου καίγεται καρφί» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση