ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

Ξεσπά η Ρέα Τουτουνζή: «Άλλο μόντελινγκ και άλλο βίζιτα!»

Ο χώρος του μόντελινγκ κρύβει έναν μύθο γύρω από όλη την λάμψη του και πολλοί τον έχουν συνδέσει με τα ναρκωτικά και την πορνεία!

Η απόφαση της να αφήσει το μόντελινγκ, αλλά και οι μύθοι που συνοδεύουν αυτό τον κλάδο είναι μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε η Ρέα Τουτουνζή σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Έκανα τον κύκλο μου σε αυτό, έζησα τη λάμψη, τη δόξα, πήρα καλά χρήματα, δούλεψα σκληρά και κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να αποσυρθώ και να δώσω χώρο στο «νέο άιμα». Πρέπει να ξέρει κανείς τη στιγμή που οφείλει να ρίξει αυλαία και να δοκιμαστεί σε καινούργια νερά», δήλωσε το πρώην μοντέλο για το μόντελινγκ και αναφέρεται και στις «παγίδες» του.

Και συνέχισε μιλώντας στην εφημερίδα Real: «Βαρέθηκα αυτό τον μύθο. Υπάρχουν ναρκωτικά μόνο στη μόδα και όσοι ανήκουν εκεί είναι εθισμένοι; Υπάρχει πορνεία αποκλειστικά στο μόντελινγκ; Αυτή την εικόνα την έβγαλαν κάτι κοριτσάκια που δεν μπορούσαν να δηλώσουν ότι πουλάνε το κορμί τους και έλεγαν πως κάνουν μόντελινγκ! Άλλο μόντελινγκ και άλλο βίζιτα! Είναι άσικο να υπάρχει αυτή η μομφή για ένα επάγγελμα που είναι πολύ απαιτητικό! Είναι άδικο, γινόταν τότε και γίνεται και τώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση