ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ξεπέρασε τις 8000 βιβλία και τις 2000 ενεργούς χρήστες η εφαρμογή Read Library

Σήμερα η βιβλιοθήκη της εφαρμογής Read Library αριθμεί 530 βιβλία τα οποία αυξάνονται με γοργό ρυθμό.

Αύξηση χρήσης που ξεπερνά το 200% τόσο σε μηνιαία όσο και σε καθημερινή βάση κατέγραψε η εφαρμογή Read Library, η οποία ξεπέρασε πρόσφατα τις 2000 ενεργούς χρήστες και τις 8000 διανομές βιβλίων σε κινητές συσκευές. Σήμερα η βιβλιοθήκη της εφαρμογής Read Library αριθμεί 530 βιβλία τα οποία αυξάνονται με γοργό ρυθμό. Η ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής προχωρά λόγω του κλεισίματος των σχολείων σε ψηφιοποίηση μεγάλου αριθμού βιβλίων λυκείου τα οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμα τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται πως η εφαρμογή έχει ήδη ψηφιοποιήσει σχεδόν όλα τα βιβλία γυμνασίου και μέρος των βιβλίων του δημοτικού και του λυκείου, προσφέροντας τη δυνατότητα ψηφιακής ανάγνωσης στους μαθητές χωρίς κόστος.

Επιπλέον και λόγω της μερικής απαγόρευσης διακίνησης η εφαρμογή Read Library δημιούργησε νέο ράφι με τα γνωστά περιοδικά Must, Beautiful People και Γαστρονόμος, τα οποία διανέμονται δωρέαν στην ψηφιακή τους μορφή.

Με πέραν των 2000 χρηστών, επιτυχή διανομή 8000 και πλέον βιβλίων, και πέραν των 500 ψηφιακών βιβλίων προς διάθεση, η εφαρμογή Read Library δικαίως διεκδικεί τον τίτλο της μεγαλύτερης ψηφιακής βιβλιοθήκης της Κύπρου.

Η εφαρμογή Read Library είναι ένα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που στόχο έχει τη διάδοση της ψηφιακής γνώσης στη χώρα μας. Στηρίζεται από την Τράπεζα Κύπρου και το Πολιτιστικό της Ίδρυμα, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, τη Logicom και την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο Apple Store 

Λήψη εφαρμογής από Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spp.read&hl=en

Λήψη εφαρμογής από App Store:
https://apps.apple.com/cy/app/read-library/id763522088

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
http://www.read-library.com/

Για περισσότερες πληροφορίες κα Άννα Π. Αντωνίου antonioua@sppmedia.com

Εκ του Τμήματος Μάρκετιγκ και Επικοινωνίας
SppMedia Ltd

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση