ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ξεκινά διερεύνηση από την Αστυνομία για τις αναφορές Μητροπολίτη Μόρφου

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης των αναφορών του Μητροπολίτη Μόρφου έχει διατάξει ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Σε δηλώσεις του στο Αρχηγείο της Αστυνομίας ο κ. Ανδρέου είπε ότι το μεσημέρι της Πέμπτης (01/08) έχει ληφθεί επιστολή από το Γενικό Εισαγγελέα με οδηγίες για διερεύνηση ενδεχόμενου ποινικού αδικήματος, το οποίο πιθανότατα να έχει διαπράξει με τις πρόσφατες δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Μόρφου.

«Ο Αρχηγός Αστυνομίας έχει δώσει οδηγίες στο ΤΑΕ Αρχηγείου για την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι με την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο φάκελος θα διαβιβαστεί στα γραφεία του Γενικού Εισαγγελέα για μελέτη και οδηγίες.

Οδηγίες από Γενικό Εισαγγελέα

Νωρίτερα ο ίδιος ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης έδωσε οδηγίες για την έναρξη διερεύνησης του ενδεχομένου διάπραξης οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με γραπτή δήλωση του Κώστα Γαβριηλίδη, συμβούλου του Προέδρου της Δημοκρατίας για Πολυπολιτισμικότητα, Αποδοχή και Σεβασμό στη Διαφορετικότητα, σύμφωνα με την οποία υπάρχει ανάγκη τροποποίησης της υφιστάμενης νομοθεσίας, ώστε η κίνηση νομικών διαδικασιών εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να δηλητηριάσει την κοινωνία κατά συγκεκριμένης ομάδας ατόμων, πάψει να εξαρτάται από ένα και μοναδικό φορέα, ήτοι τον Γενικό Εισαγγελέα, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας δηλώνει ότι «προτού προβαίνει σε παρόμοιες δηλώσεις σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα είναι καλό να γνωρίζει τις βασικές έστω πρόνοιες του Συντάγματος και να σέβεται τους Θεσμούς του».

Εν πάση περιπτώσει, αναφέρεται, «με σημερινή επιστολή του προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας ο Γενικός Εισαγγελέας έχει ήδη δώσει οδηγίες για την έναρξη διερεύνησης του ενδεχομένου διάπραξης οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος σε σχέση με τις πρόσφατες δηλώσεις του πανιερώτατου Μητροπολίτη Μόρφου σε σχέση με ομοφυλοφίλους και συναφή θέματα».

ΠΗΓΗ: kathimerini.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σοκαριστική δήλωση του Μητροπολίτη Μόρφου για τα παιδιά που σκότωσε ο Μεταξάς

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS