ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ξεκαθαρίζει τη θέση της η Μαρία Ιωαννίδου για τον Φιλιππίδη

Αναφορικά με τις χθεσινές της δηλώσεις.

newsroom must

Η χθεσινή μέρα ήταν αρκετά περίεργη, τουλάχιστον για την Μαρία Ιωαννίδου, που όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί της κλήθηκαν να μιλήσουν δημόσια για την απόφαση που πήραν οι ανακριτές αναφορικά με την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε στην εκπομπή ‘Καλοκαίρι #Not’ τονίζοντας ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού είχε μια «περίεργη αδυναμία στις γυναίκες», ενώ ταυτόχρονα είχε αποκαλύψει ότι και η ίδια ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. (δείτε τις δηλώσεις εδώ)

Φυσικά ο τρόπος με τον οποίο εξέφρασε την γνώμη της προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, και έτσι επέλεξε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, σε νέα συνέντευξη, σήμερα (30/07), σημειώνοντας μάλιστα ότι μετά και το συμβάν δέχτηκε αρκετά απειλητικά τηλεφωνήματα από συναδέλφους της.

Χαρακτηριστικά περιγράφει, «Με μάλωσαν! Εκ των υστέρων δέχτηκα κάποια τηλεφωνήματα… απειλητικά. “Γιατί τα λες όλα αυτά; Γιατί στηρίζεις;”. Τίποτα δεν στηρίζω! Εγώ αισθάνομαι ότι έχουμε πένθος! Πενθούμε τον καλλιτέχνη και τον σπουδαίο ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη. Τελείωσε! Τιμωρήθηκε! Γιατί αυτός ο διχασμός; Κάποιοι συνάδερφοι με πήραν 2-3 και μου λένε να τον θάψουμε… Μα θαμμένος είναι! Αλλά, ωστόσο, δεν παύω να σκέφτομαι τον γιο του. Παιδιά είστε τρελοί; Δεν έχουν ψυχή; Πού θα πάει αυτό το παιδί; Πώς θα ζήσει; Πώς θα επιβιώσει με αυτό το όνομα; Ο Πέτρος Φιλιππίδης δυστυχώς είναι ασθενής, θα μπορούσε να έχει εκατομμύρια γυναίκες. Με το κύρος του και τη σχετική του γοητεία… Εμένα με πονάει. Με είχε φλερτάρει, του άρεσα. Όχι με επιθετικούς τρόπους. Δεν με πέταξε στο κρεβάτι να με βιάσει. Είχα και εγώ τον τρόπο μου. Δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο αυτά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση