ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Χατζηπαντελή: Μας δείχνει το χριστουγεννιάτικό της δέντρο, ενώ μιλά για τους ανθρώπους που την έκαναν να φοβηθεί

Όλα όσα αποκάλυψε το μοντέλο

Μαρία Σάββα

Λίγο μετά την συμμετοχή της στο GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή, δεν σταματά να λέει δημόσια τα παράπονα που είχε κατά την διάρκεια του ριάλιτι, τόσο με τους κριτές όσο και με το όλο θέμα του show. Η ίδια μάλιστα πριν μερικές μέρες έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την Καγιά να αναφέρει στο περιοδικό OK!: «Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει. Της είχα κάνει πριν από έναν χρόνο μια συνέντευξη στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, που ήταν αφιερωμένο στο diversity. Εκεί της είπα ότι θα ήταν πολύ καλή στην τηλεόραση. Από τότε κρατήσαμε επαφή, την ξανασυνάντησα στο Λονδίνο και το Παρίσι και έτσι πήρα την booker της, ήρθε για δοκιμαστικό και την πήραν. Το κανάλι αποφάσισε να είναι μόνο στις οντισιόν και να επιστρέψει ξανά προς το τέλος. Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια για το unfollow. Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram».

Το μοντέλο με καταγωγή την Κύπρο, μέσα από live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό άφησε τους ακόλουθούς της με το στόμα ανοικτό καθώς μεταξύ άλλων είπε: «Όλο το καλοκαίρι ήμουν τόσο φοβισμένη και αγχωμένη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και αποδείχθηκε πως όλα ήταν μια χαρά. Οι άνθρωποι που με έκαναν να φοβηθώ είναι αυτοί που δεν θα έπρεπε να είναι στο GNTM».

Η ίδια φαίνεται ότι μετά τον σάλο επέστρεψε στην Κύπρο για να περάσει την γιορτινή περίοδο με την οικογένειά της, καθώς μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της διάφορες φωτογραφίες από το πατρικό της σπίτι.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση