ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Χαρούμενη που έχει στην αγκαλιά της τη μικρή Λυδία η μητέρα της Καρολάιν

Όσα δηλώνει πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον.

newsroom must

Η μικρή Λυδία, κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν, που έπεσε θύμα του πιλότου στα Γλυκά Νερά, βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της Σούζαν Κράουτς, μητέρας του θύματος, στην Αλόννησο.

Άτομα από τον περίγυρο της οικογένειας, τονίζουν ότι «είναι χαρούμενη που θα έχει στην αγκαλιά της την εγγονή της Λυδία» και «θέλουν να μιλούν μόνο για τα θετικά και όχι για τα τραγικά περιστατικά τους έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό».

Υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι «θέλουν να δώσουν όλο τους το βάρος στην ανατροφή της μικρής Λυδίας, και να καταφέρουν να μεγαλώσουν όπως πρέπει το εγγόνι τους, κάτι στο οποίο θα έχουν στο πλευρό τους τους κατοίκους όλου του νησιού».

Ενώ παράλληλα, φίλοι από την πλευρά του προφυλακισθέντα 33χρονου, αναφέρουν ότι οι γονείς του, βοηθούσαν όσο μπορούσαν οικονομικά το ζευγάρι, προκειμένου να καταφέρουν να αγοράσουν το οικόπεδο, και να κτίσουν το δικό τους σπίτι.

Στην εκπομπή του ‘Mega’ μια φίλη της οικογένειας της Καρολάιν, Κική Αναγνώστου, αναφέρει ότι «Όλο το νησί στηρίζει την οικογένεια και είναι έτοιμο να αγκαλιάσει τη μικρή Λυδία και να της προσφέρει την αγάπη που είχε δώσει και στην αδικοχαμένη Καρολάιν», θεωρώντας δίκαιη την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την επιμέλεια του παιδιού.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση