ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Χάρης Ρώμας: ''Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά''

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τη δική του εμπειρία παρενόχλησης.

O Χάρης Ρώμας μίλησε στο "Έλα Χαμογέλα" για τη δική του εμπειρία αποκαλύπτοντας ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν ενώ μίλησε και για τις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου.

"Ήξερα ότι στις ευάλωτες δουλειές, όπως αυτή που κάνουμε εμείς, στον χώρο της showbiz που υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια, μεγάλη ανεργία και μεγάλο πάθος για να κάνεις αυτό το λειτούργημα, θα βρεθούν και άνθρωποι που θα σε εκμεταλλευτούν. Αυτή τη στιγμή το πληρώνουν έτσι κι αλλιώς, είτε ποινικά είτε επειδή έχουν τη γενική κατακραυγή πάνω από το κεφάλι τους, γιατί είναι δακτυλοδεικτούμενοι και γιατί κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά σε νεαρές ηλικίες, που δεν θα θέλανε να τους συμβούν αυτά για τα οποία καταγγέλλονται".

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τη δική του εμπειρία παρενόχλησης λέγοντας: "Σε όλους μας έχει συμβεί και μάλιστα πολλές φορές. Ήταν πολύ σοκαριστικό και μάλιστα αντέδρασα. Ήταν ο χαρακτήρας μου, ήταν η κατάσταση τέτοια που μπόρεσα να πω όχι, να το ξεκόψω και να σπρώξω και το συγκεκριμένο πρόσωπο στη μία περίπτωση και να φύγω".

Ο ηθοποιός σχολίασε τη σχέση του με τους νεότερους ηθοποιούς που έχει συνεργαστεί,"Έχω βγάλει τόσα νέα παιδιά, δεν υπάρχει ένα να πει ότι ο Χάρης Ρώμας δεν του φέρθηκε σαν πατέρας. Εσύ ο ίδιος καθορίζεις τους όρους του παιχνιδιού. Εσύ ο ίδιος καθορίζεις κατά πόσο θα θέλεις να σε θυμούνται σαν τη φωτεινή περίπτωση στη ζωή τους ή μια σκοτεινή πλευρά στη ζωή τους".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση