ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ξανθή Τζερεφού: «Όλες οι επιθέσεις που δέχθηκα ήταν σκόπιμες»

Δέσποινα Άσπρου

Η Ξανθούλα είναι ένα από τα κορίτσια του gntm που κατάφεραν να μας απασχολήσουν πολύ… μα πάρα πολύ. Λίγο μετά την οικειοθελούς αποχώρησή της, το plus size μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου στην «Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε αρκετά πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζαμε για το reality μόδας.

Η Ξανθούλα κατά την διάρκεια της συνέντευξής αναφέρθηκε στην άγρια κόντρα της με την Ειρήνη Ερμίδου για την οποία ανέφερε πως «δεν ταιριάξαμε! Έκανε κάποια σχόλια πίσω από τις κάμερες και μετά τα έκανε και μπροστά [...] Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. Θεωρώ ότι ήρθε σε λάθος στιγμή, καλύτερα να το λύναμε μόνες μας παρά με μια κάμερα δίπλα. Δεν ένιωθα ότι ήρθε να μου ζητήσει συγγνώμη. Δεν ήρθε ποτέ off camera να μου πει συγγνώμη, το μόνο που μου είπε είναι ότι “είσαι κομπλεξική, αυτή είναι η γνώμη μου, αυτό είναι το χιούμορ μου, δέξου το!”».

Στην συνέχεια το μοντέλο σχολίασε την επιθυμία της να αποχωρήσει οικειοθελώς. Όπως η ίδια είπε η αποχώρησή της σχετίζεται άμεσα με το ότι βρέθηκε στις δυο τελευταίες παίκτριες. «Είχα ξαναβρεθεί στη δυάδα με τις χειρότερες φωτογραφίες τότε με την πλωτή πασαρέλα που έφυγε η Ροζάνα και δεν είπα κάτι. Ήταν κάτι που ένιωθα, ήθελα να φύγω, μου γινόταν μια επίθεση που κατά τη γνώμη μου ότι ήταν οργανωμένη. Θεωρώ ότι γενικά ήταν σκόπιμες οι επιθέσεις που δεχόμουν, από την Εύη, τη Μικαέλα, την Ειρήνη. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά ξέρω ότι δεν θα το έκανα ποτέ σε έναν άνθρωπο. Αλλά δεν λειτουργούν όλοι όπως εγώ, αλλά όπως έλεγε και η γιαγιά μου “τα γερά δέντρα βαράνε πρώτα”».

Η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει και για «τριάδα - φωτιά» «η Μέγκι ασκούσε μεγάλη επιρροή πάνω τους. Όταν έφυγε ήρθα πιο κοντά με την Εύη, στο τέλος κάναμε και πλάκα. Έδειξε ένα άλλο πρόσωπο. Η Εύη στην πορεία μετάνιωσε για τη στάση που έδειξε σε κάποια κορίτσια και ξεκίνησε να μας μιλάει και να μας γνωρίζει καλύτερα και γι' αυτό πιστεύω ότι δεν με ξανασχολίασε». 

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση