ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

X-Factor: Η μάχη συνεχίζεται στο αποψινό επεισόδιο

Έρχεται απόψε το νέο live του X Factor με τον Σάκη Ρουβά στο τιμόνι της παρουσίασης του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, μόνο στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ απόψε Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 21:15.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα δώσει το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ξεκινώντας το σόου, υποδεχόμενος στη σκηνή τους τέσσερις κριτές: Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρή Μαραντίνη. 

Στο τέταρτο live όμως, θα καλωσορίσει στο The X Factor και την Ανδριάννα Μπάμπαλη με τον Ρους, που θα ερμηνεύσουν το «Ούτε γι’ αστείο».

Ένα τραγούδι που θα ακουστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του σόου πριν κυκλοφορήσει ψηφιακά και στα ραδιόφωνα τη Δευτέρα 13 Ιουνίου.

Όσο για τους εννέα πια, διαγωνιζόμενους του The X Factor τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν αφού κάθε Παρασκευή αποχωρεί ένας από αυτούς.

Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα τρεις διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Τάμτα τρεις διαγωνιζόμενες κι από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη ένα γκρουπ. Όλη την εβδομάδα οι εννέα φιναλίστ δουλεύουν πυρετωδώς με τους μέντορές τους και τους καθηγητές φωνητικής προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά του live.

Τα χορευτικά που θα συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα. 

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στο τέταρτο live είναι: Ομάδα Γιώργου Θεοφάνους: Ο Ίαν Στρατής με το What do you want from me του Adam Lambert, ο Ανδρέας Λέοντας με το «Ποτέ ξανά» που ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X