ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

William - Harry: Tο Παλάτι επιβεβαίωσε την κρίση ανάμεσά τους

Χωριστά το τελευταίο αντίο στον πρίγκιπα Φίλιππο

newsroom must

Όλοι περιμέναμε ότι θα δούμε δίπλα δίπλα τον William με τον Harry στην κηδεία του παππού τους ο οποίος έφυγε από τη ζωή δύο μήνες πριν συμπληρώσει εκατό χρόνια ζωής.

Εν καιρώ κορωνοϊού, η βασίλισσα έπρεπε να πάρει δύσκολες αποφάσεις όσον αφορά στους παρευρισκομένους της κηδείας αλλά και τη θέση που θα έχει ο κάθε ένας εκεί. Το Παλάτι επιβεβαίωσε πως τα δύο αδέρφια θα περπατήσουν μαζί αλλά όχι δίπλα δίπλα αφού ανάμεσα στους πρίγκιπες, θα είναι ο Peter Phillips, ο γιος της πριγκίπισσας Άννας.

Ο William θα βρίσκεται δίπλα στον γιο της πριγκίπισσας Άννας, Peter και ο Harry θα ακολουθήσει πίσω δίπλα στον David Armstrong-Jones, τον θείο του και γιο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, της αδερφής της βασίλισσας.  

Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο της σύζυγο και η Βασίλισσα προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει την ηρεμία και να διαφυλάξει την οικογένεια από κακόβουλα σχόλια.

Η διαδικασία όπως αναφέρει το Παλάτι, θα είναι τέτοια για πρακτικούς λόγους και όχι για να σταλεί κάποιο μήνυμα. Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η βασίλισσα ενεργεί όπως πάντα, με πρώτο μέλημα το παλάτι και το θεσμό της μοναρχίας που υπηρετεί εδώ και χρόνια και δεν θα ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις στους ακόλουθους της βασιλικής οικογένειας ότι εξισώνει τον "άσωτο" πρίγκιπα Harry με τον "πιστό"  πρίγκιπα William.

Ο Harry για να βρεθεί στην κηδεία του παππού του θα σπάσει "νόμιμα" τη δεκαήμερη καραντίνα για να δώσει το παρών του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση