ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

VMA 2017: Βρεθείτε στη γιορτή της μουσικής στην Αθήνα

Τα Video Music Awards του MAD διοργανώνονται φέτος για 14η χρονιά και το μεγάλο μουσικό event θα είναι πιο ανανεωμένο από ποτέ! Ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός της Ελλάδας θα είναι ένα show διεθνών προδιαγραφών, που θα αφήσει τους πάντες άφωνους και φέτος θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε εκεί, χάρη στο MAD Κύπρου!

Τα βραβεία που αγαπήθηκαν όσο τίποτα άλλο στην Ελλάδα και έγιναν η αγαπημένη συνήθεια των νέων ετοιμάζονται πυρετωδώς για να βραβεύσουν, με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο, τη σύγχρονη μουσική σκηνή της Ελλάδας. Τα Mad Video Music Awards κάθε χρόνο συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας σε ένα ανατρεπτικό show που μας συνοδεύει όλο το καλοκαίρι, ενώ όλοι ανυπομονούν για τις εμφανίσεις on stage.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Η απονομή των Mad Video Music Awards by Coca-Cola and Aussie θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο γήπεδο Τάε Κβο Ντο, στο Φάληρο, την Τρίτη 27 Ιουνίου. Το φετινό event υπόσχεται να αποτελέσει το μεγαλύτερο «#LOVEandMusic» party της χρονιάς, με εντυπωσιακά shows και με το μεγαλύτερο line up Ελλήνων καλλιτεχνών που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ. Παρουσιαστής του show θα είναι για ακόμη μια χρονιά ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος κάθε φορά κάνει και πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις, επηρεασμένος πάντα από τον παλμό της εποχής.

Οι υποψηφιότητες έχουν ανακοινωθεί και οι 17 κατηγορίες φιλοξενούν όλους τους star της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ οι εκπλήξεις που ετοιμάζονται είναι πάρα πολλές. Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Stan, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, η Demy είναι λίγα μόνο από τα ονόματα που βρίσκονται στις υποψηφιότητες, ενώ πολλά περισσότερα είναι αυτά που θα ανέβουν στη σκηνή.

Η Coca Cola, ο μεγάλος χορηγός των VMA 2017, δίνει την ευκαιρία σε δύο Κύπριους να ζήσουν αυτή την ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία!

Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό το δώρο; Η απάντηση είναι απλή: Μπείτε στην ιστοσελίδα του απόλυτου μουσικού καναλιού στην Κύπρο, στο www.madtv.com.cy και ψηφίστε τον καλλιτέχνη που επιθυμείτε να κερδίσει στις κατηγορίες που αφορούν στην κυπριακή μουσική. Είναι οι κατηγορίες «Αγαπημένος Καλλιτέχνης Κύπρου» και «Μουσική Σκηνή Κύπρος (Κύπριος Καλλιτέχνης)».

Η Coca Cola θα δώσει την ευκαιρία σε δυο τηλεθεατές που έχουν ψηφίσει, να ταξιδέψουν με δωρεάν εισιτήρια και διαμονή στην Αθήνα, για να απολαύσουν από κοντά το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς. Γι’ αυτό, μη χάνετε ευκαιρία, μπείτε στο www.madtv.com.cy και ψηφίστε, διεκδικώντας το μεγάλο δώρο από την Coca Cola.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS