ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Viral βίντεο αποδεικνύει το λάθος που κάνουμε όταν στολίζουμε το δέντρο μας

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος

Μαρία Σάββα

Η Kelly Fitzsimons, μια χρήστης του TikTok ανέβασε ένα βίντεο στην πλατφόρμα και έδειξε των «σωστό» τρόπο που ακολουθεί για να βάλει τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικό της δέντρο ώστε να αποφύγει τα κενά που συχνά δημιουργούνται.

Εξηγεί ότι ξεκινά με τρία σετ από 2.000 φώτα, αλλά αντί να περιστρέφεται απλώς γύρω από κάθε ένα από τα κλαδιά, ξεκινά κυκλώνοντας τον κορμό.

Μιλώντας στο βίντεό της, λέει: «Απλώς σπρώχνω τα φώτα στη βάση του δέντρου μου, σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον κορμό. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος τρόπος να το κάνεις αυτό, απλά τα βάζεις πάνω από τα κλαδιά. Μόλις έρθει η στιγμή να τα αφαιρέσετε από το δέντρο σας, είναι απίστευτα εύκολο να τα βγάλετε».

«Όπως μπορείτε να δείτε, δεν περπατάω γύρω από το δέντρο, πηγαίνω από αριστερά προς τα δεξιά και από δεξιά προς τα αριστερά. Μόλις τα τελειώσετε, θα πάτε σε κάθε κλαδί του δέντρου σας σε ένα σχήμα ζιγκ ζακ πιάνοντας κάθε γωνία», επισήμανε στο τέλος του βίντεο.

@kellyfitzsimons__ Hit the save button Most important part is the set of lights up the trunk to get it super bright I use 3 sets of 2000 warm white cluster lights I work from side to side meeting at the back to avoid wrapping Zig zag on each branch #christmas #christmasdecor #christmastree #christmastreedecorating #christmasdecorations #christmaslights #christmastreelighting Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση