ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Vassos Eliades Accessories: Στα εγκαίνια της πρώτης μπουτίκ Cartier στην Κύπρο

Μία μοναδική βραδιά για VIP καλεσμένους στο City of Dreams Mediterranean Resort

Άννα Πολυβίου

Εντυπωσιακά και άκρως πολυτελή ήταν τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος ρολογιών της φημισμένης μάρκας Cartier στο νησί μας, τα οποία τελέστηκαν στο εξίσου εντυπωσιακό City of Dreams Mediterranean Resort στη Λεμεσό, το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου 2023. Η Vassos Eliades Accessories Ltd μαζί με την Cartier, γιόρτασαν μια σημαντική επέτειο με τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια της νέας αυτής μπουτίκ.

Στα εγκαίνια του καταστήματος παρευρέθηκαν VIP καλεσμένοι για να ζήσουν μια βραδιά κομψότητας και πολυτέλειας στο City of Dreams Mediterranean Resort.

Ο κ. Grant Johnson, ο κ. Ευαγόρας Χαραλάμπους, ο κ. Βάσσος K. Ηλιάδης, ο κ. Salvatore De Salvin και ο κ. Νίκος Ηλιάδης

Cartier: Ένα όνομα μια ιστορία

Η Cartier, η διάσημη γαλλική μάρκα πολυτελών κοσμημάτων και ρολογιών, μετράει την ιστορία της από το 1847. Γνωστή για την εξαιρετική δεξιοτεχνία, τα διαχρονικά σχέδια και την αφοσίωση στην καινοτομία, η Cartier έχει γίνει σύμβολο κύρους και κομψότητας σε όλο τον κόσμο.

Με μια πλούσια κληρονομιά με περισσότερα από 170 χρόνια, η Cartier συνεχίζει να εμπνέει με τις εξαιρετικές δημιουργίες της, δίνοντας σάρκα και οστά στο όραμα των ιδρυτών της. Υψηλής αισθητικής κοσμήματα, ρολόγια και αρώματα, δερμάτινα είδη και αξεσουάρ: Οι δημιουργίες της Cartier συμβολίζουν τη σύγκλιση μεταξύ εξαιρετικής δεξιοτεχνίας και διαχρονικής υπογραφής. Σήμερα, ο οίκος έχει παγκόσμια παρουσία με τις 265 μπουτίκ του.

Η πρώτη μπουτίκ Cartier στην Κύπρο

Η νέα μπουτίκ Cartier σηματοδοτεί ένα ξεχωριστό ορόσημο για την Cartier, καθώς επεκτείνει περαιτέρω την παγκόσμια παρουσία της και προσφέρει στους πελάτες της μια απαράμιλλη εμπειρία πολυτέλειας.

Η μπουτίκ Cartier στο City of Dreams Mediterranean Resort εκτείνεται σε έναν πολυτελή χώρο, κομψά σχεδιασμένο για να αντικατοπτρίζει το χαρακτηριστικό στυλ και την κληρονομιά του brand. Το εσωτερικό της μπουτίκ αποπνέει μια αίσθηση κομψότητας και φινέτσας, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες ώστε να εξερευνήσουν τις γνωστές συλλογές ρολογιών υψηλής ποιότητας της Cartier. Κάθε λεπτομέρεια έχει επιμεληθεί σχολαστικά για να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία.

Το κατάστημα της Cartier στην Κύπρο διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από τις πιο εμβληματικές συλλογές ρολογιών της, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού Panthère de Cartier και του εμβληματικού Ballon Bleu de Cartier.

Κοκτέιλ πάρτι και παρουσίαση της μπουτίκ Cartier στο City of Dreams Mediterranean Resort

Η μεγαλοπρεπή εκδήλωση ξεκίνησε με ένα εκπληκτικό κοκτέιλ πάρτι, που πραγματοποιήθηκε έξω από το καινούργιο Cartier κατάστημα. Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν μια εκθαμβωτική επίδειξη των εμβληματικών συλλογών της Cartier, η οποία αναδείκνυε τη διαχρονική κομψότητα και τη δεξιοτεχνία του οίκου. 

Αποκλειστικό δείπνο στο εστιατόριο Anais

Καθώς ο ήλιος άρχισε να δύει, οι VIP καλεσμένοι της εκδήλωσης συνοδεύτηκαν στο εστιατόριο Anais, ένα μαγευτικό γαστρονομικό καταφύγιο που φιλοξενείται στο City of Dreams Mediterranean. Εκεί, απόλαυσαν μία πλούσια γευστική εμπειρία με μενού πέντε πιάτων από την ταλαντούχα γαστρονομική ομάδα του εστιατορίου. 

Μια τραγουδίστρια jazz, συνοδευόμενη από έναν ταλαντούχο κιθαρίστα, ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα και δημιουργήσαν μια ανεπανάληπτη βραδιά. Οι γεμάτες ψυχή μελωδίες τους, προσέδωσαν μια αρμονική νότα στη βραδιά, καθιστώντας την μια γιορτή της τέχνης, τόσο για τα ρολόγια της Cartier όσο και για τη μουσική.

Η εκδήλωση αποτέλεσε ένδειξη τιμής στη δέσμευση της Cartier στην πολυτέλεια, την εκλέπτυνση και τη διαχρονική ομορφιά, τα οποία συνδυάστηκαν άψογα με το τέλειο καλωσόρισμα στο νεότερο κατάστημα του brand στο City of Dreams Mediterranean Resort.

Ο κ. Radosav Petrovic, HE κ. Marco Blagojevic, ο κ. Κύπρος Ηλιάδης, HE κ. Christophe Burgener και ο κ. Ευαγόρας Χαραλάμπους

Ο κ. Salvatore De Salvin και ο κ. Ευαγόρας Χαραλάμπους

Ο κ. Grant Johnson και ο κ. Ευαγόρας Χαραλάμπους

Ο κ. Σωκράτης Κυριάκου, η κα Margarita Minneaux και ο κ. Salvatore De Salvin

Η κα Μαρία Τοφαλλη και ο κ. Ευαγόρας Χαραλάμπους

Η κα Τερέζα Ηλιάδη

Η κα Alesya Minets

Η κα Natalia Jansone

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS