ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Harry - Meghan: Τσουνάμι κριτικής από τα βρετανικά tabloids

Σάλο και έκρηξη προκάλεσαν στον τύπο της Βρετανίας μετά από συνέντευξή τους.

newsroom must

Εκτενή βάση έχει δοθεί τις τελευταίες ημέρες εν αναμονή της συνέντευξης του ζεύγους Harry και Meghan , μάλιστα θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει ως την μεγαλύτερη κρίση της μοναρχίας μετά και τον θάνατο της Diana. Συνέντευξη που δόθηκε στην Oprah Winfrey προκαλεί σάλο και έκρηξη στον τύπο της Βρετανίας.

Η Meghan δεν μπορούσε παρά να παρομοιάσει τον εαυτό της με την Πριγκίπισσα της καρδιάς μας, Diana

Έτσι για πρώτη φορά μετά και το βιβλίο της αυτοβιογραφίας της Diana αποκτά ο κόσμος ματιά από τα ενδότερα του παλατιού. Τόσο όσο αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι όσο και για την σχέση των «ευγενών» μεταξύ τους. Χαρακτηριστικά η ίδια η Meghan δεν μπορούσε παρά να παρομοιάσει τον εαυτό της με την Πριγκίπισσα της καρδιάς μας Diana «Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται». «Επειδή δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν για αυτή να το περνάει όλο αυτό μόνη της τόσα χρόνια πριν. Εμείς τουλάχιστον είχαμε ο ένας τον άλλον». Συνεχίζοντας αναφέρει πως «Λίγες ημέρες πριν τον γάμο η Κέιτ ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα φόρεμα που θα φορούσαν τα παρανυμφάκια. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλο αυτό».

Στην κατακραυγή, όπως μας συνηθίζουν, τα Βρετανικά μέσα βομβαρδίζουν τον κόσμο με κατηγορίες απέναντι στο ζεύγος όπως προδοσία, υποκρισία και αγνωμοσύνη. Συγκεκριμένα η Daily Mail κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο «Τι έχουν κάνει;», η Daily Mirror με τίτλο «Βόμβα Harry & Meghan, η χειρότερη κρίση σε 85 χρόνια», η Metro «Εμείς οι τέσσερις, ο πόλεμος των Windsor» , η Daily Express « Τόσο κρίμα που φτάσαμε μέχρι εδώ», η Guardian «Το Παλάτι σε κρίση μετά από καταγγελία για ρατσισμό» και τέλος η Daily Celegraphy «Η δούκισσα (σ.σ. Meghan Markle) έδειξε κουράγιο, δηλώσεις του Biden».





NEWS: Τελευταία Ενημέρωση