ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Τrump: Το μυστικό για το μαλλί του είναι... οι τηγανητές πατάτες

Η αγάπη του για το fast food

O πρόεδρος της Αμερικής Donald Trump είναι γνωστό ότι προσέχει την εμφάνισή του. Μάλιστα μέσα από την έρευνα των New York Times οι οποίοι αποκάλυψαν ότι ο Trump είχε πληρώσει μόλις 750 δολάρια σε φόρους το 2016 και το 2017 φάνηκε ότι ξόδεψε σε ένα μόλις χρόνο 70.000 δολάρια για το styling των μαλλιών του στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ναι, ξέρω, πληρώνει για να έχει αυτό το μαλλί.

Ωστόσο ο ίδιος μέσα από ένα από τα τελευταία του tweets φαίνεται να ισχυρίζεται ότι το μυστικό για τα μαλλιά του δεν είναι η περιποίησή τους αλλά η κατανάλωση τηγανιτών πατατών.

Ο Trump ο οποίος είναι γνωστός λάτρεις των fast food και ιδιαίτερα των McDonald’s δημοσίευσε στον λογαριασμό του ένα ρεπορτάζ του ABC το οποίο αναφέρει ότι ένα χημικό συστατικό το οποίο βρίσκεται στις πατάτες της γνωστής αλυσίδας ίσως να θεραπεύει την φαράκλα.

Αγαπάει τόσο το fast food που τον Ιανουάριο του 2019 είχε παραγγείλει πίτσες, burger και πολλές τηγανητές πατάτες αξίας $5,500 για αθλητές που βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο.

Το κείμενο είχε κοινοποιήσει ο εκπρόσωπος Τύπου του Τζορτζ Μπους, Άρι Φλάισερ αναφέροντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ο ίδιος είναι φαλακρός. Ο Αμερικανός πρόεδρος τότε απάντησε τονίζοντας ότι . «Δεν είναι να απορείς που δεν έχασα τα μαλλιά μου!» αφού δείχνει να καταναλώνει συνεχώς τις συγκεκριμένες πατάτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση