ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink sweatpants, sweatshirt και λευκά sneakers
 

Trump εναντίον Sussex: «Eύχομαι καλή τύχη στον Harry γιατί θα τη χρειαστεί»

«Όταν ψηφίζουμε, οι αξίες μας τίθενται σε δράση και ακούγονται οι φωνές μας»

Τα πυρά του εναντίον της Meghan Markle και του Harry έριξε αυτή την φορά ο Αμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump.

Οι Sussex ενόψει των επερχόμενων εκλογών κατά τη διάρκεια μιας special μετάδοσης του ABC για το TIME 100, της λίστας του TIME με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο προέτρεψαν τους Αμερικανούς να «απορρίψουν τη ρητορική μίσους, την παραπληροφόρηση και την ηλεκτρονική αρνητικότητα» και να εγγραφούν για να ψηφίσουν στις εκλογές των ΗΠΑ το 2020.

«Όταν ψηφίζουμε, οι αξίες μας τίθενται σε δράση και ακούγονται οι φωνές μας» είπε μεταξύ άλλων η Meghan Markle. Το κλιπ προκάλεσε κριτική για πιθανή παραβίαση του βασιλικού πρωτοκόλλου που απαιτεί πολιτική αμεροληψία.

Φυσικά ο Trump δεν θα μπορούσε να αφήσει κάτι τέτοιο ασχολίαστο όταν λοιπόν δημοσιογράφος τον ρώτησε για αυτό στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε για την Meghan «Δεν είμαι οπαδός της και πιθανότατα το γνωρίζει και η ίδια». Δεν έμεινε εκεί όμως αφού, αποφάσισε να ρίξει και άλλο λάδι στην φωτιά σχολιάζοντας για τον Harry «Του εύχομαι καλή τύχη γιατί θα τη χρειαστεί».

To γεγονός σχολίασε και ο επικεφαλής της καμπάνιας του Trump το 2016, Corey Lewandowski λέγοντας «Έκαναν χάρη στη Βρετανία φεύγοντας, ελπίζω να κάνουν το ίδιο και σε εμάς».

Η Telegraph πάντως κάνει λόγο για μια πιθανή διπλωματική αντιπαράθεση μεταξύ ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου μετά την εμφάνιση των Sussex και κυρίως του Harry.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Trump  |  Sussex  |  Harry  |  Meghan  |  δηλώσεις  |  σχόλιο  |  εκλογές  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X