ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Trump: Διαψεύδει ότι κρύφτηκε στο καταφύγιο

«Πήγα για επιθεώρηση»

Δεν κρύφτηκε στο καταφύγιο ούτε διέταξε την αστυνομία να επιτεθεί στους διαδηλωτές στην πλατεία Lafayette δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Fox News.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος είπε ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν δακρυγόνα όπως αναφέρουν ρεπόρτερ και διαδηλωτές «Όταν πήγα (στην εκκλησία) δεν είπα: Διώξτε τους. Δεν ήξερα ποιος ήταν εκεί» τόνισε.

Η Washington Post αναφέρει σε άρθρο της ότι εκείνος που ζήτησε την απομάκρυνση των διαδηλωτών από την αστυνομία ήταν ο Γενικός Εισαγγελέας William Barr. Όταν είδε το πλήθος εκεί και ότι δεν είχε εφαρμοστεί η απόφαση να διευρυνθεί η περίμετρος ασφαλείας γύρω από τον Λευκό Οίκο ζήτησε από την αστυνομία να επέμβει.

Ακόμα ο Trump τόνισε ότι δεν μεταφέρθηκε στο δωμάτιο ασφαλείας για να κρυφτεί από τις διαδηλώσεις που λάμβαναν χώρο έξω από τον Λευκό Οίκο αλλά για να επιθεωρήσει τον χώρο. «Πρόκειται για ψευδή πληροφορία» ανέφερε ενώ δήλωσε ότι τις τελευταίες ημέρες έχει επισκεφτεί το καταφύγιο τουλάχιστον 2 με 3 φορές για επιθεώρηση. «Μια ομάδα ανθρώπων ήρθε μαζί μου» είπε κλείνοντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X