ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τριερβελέρ: Έκανε ζημιά 3 εκ. ευρώ στο προεδρικό Μέγαρο

Έντονη φημολογία υπάρχει γύρω από την Βαλερί Τριερβελέρ αφού ακούγεται έντονα πως τα έκανε γυαλιά καρφιά στο προεδρικό γραφείο του Φρανσουά Ολάντ.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Τριερβελέρ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της όταν έμαθε για τον παράλληλο δεσμό του προέδρου και άρχισε να σπάει αντίκες, συλλεκτικά βάζα και διάφορα άλλα αντικείμενα τέχνης.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες «Le Figaro» και «Le Parisien», οι ζημιές που προκάλεσε αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

O γνωστός δημοσιογράφος Jean-Baptiste Le Roux δήλωσε στην τηλεόραση: «Η σκηνή μεταξύ Τριερβελέρ και Ολάντ στοίχισε 3 εκατ. στο προεδρικό μέγαρο. Ελπίζω να μην τα πληρώσει ο γάλλος φορολογούμενος».

Στην ίδια εκπομπή έγινε γνωστό ότι ο «τυφώνας Βαλερί», όπως την αποκάλεσαν, δεν έσπασε μόνο βάζα και έργα τέχνης, αλλά τράβηξε μαλλιά, ούρλιαξε, έκλαψε και ξήλωσε το σακάκι του Φρανσουά Ολάντ.

Οι φήμες λεν ότι η Βαλερί «είχε πιει ένα χάπι παραπάνω» και έκανε γυαλιά καρφιά την ανεκτίμητης αξίας συλλογή έργων τέχνης στο γραφείο του Ολάντ.

Ωστόσο, η αρμόδια επιτροπή του Μεγάρου των Ηλυσίων έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες αυτές.

Την ίδια ώρα, τρελές πωλήσεις κάνει το κράνος με το οποίο προσπαθούσε να καμουφλαριστεί ο γάλλος πρόεδρος, μπαινοβγαίνοντας στο σπίτι της ερωμένης του, Ζιλί Γκαγιέ.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Le Point», στην ιστοσελίδα της εταιρείας Dexter, η διεύθυνση ανακοίνωσε ότι μετά την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου, οι παραγγελίες για το συγκεκριμένο κράνος ήταν πάρα πολλές, με αποτέλεσμα να έχει ήδη εξαντληθεί το απόθεμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Τριερβελέρ  |  ζημιά

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS