ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Τρεις θανάτοι ασθενών μέσα σε ένα βράδυ στο νοσ. αναφοράς

Η μία εκ των ασθενών ήταν ένοικος του Σωκράτειου Μελάθρου Ευγηρίας

Τρεις θάνατοι ασθενών που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Αμαλία Χατζηγιάννη, Επιστημονική Διευθύντρια των Γενικών Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου «χθες βράδυ απεβίωσαν τρεις ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς. Συγκεκριμένα, έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες, ηλικίας 86 και 80 και ένας άνδρας 62 ετών».

Πρόσθεσε ότι «η 86χρονη ήταν ένοικος του Σωκράτειου Μελάθρου Ευγηρίας και είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ τα δύο άλλα άτομα νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Αναφοράς. Τα τρία πρόσωπα έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα ωστόσο η τελική αιτία θανάτου αποδίδεται στον Covid-19”.
 
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κα. Χατζηγιάννη είπε πως «αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς 63 άτομα ωστόσο αναμένεται να δοθούν ορισμένα εξιτήρια σε άτομα των οποίων οι επαναληπτικές εξετάσεις για κορωνοϊό ήταν αρνητικές. Επίσης, στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας νοσηλεύονται έξι άτομα».
 
Η Αμαλία Χατζηγιάννη ανέφερε επίσης ότι «μετά τα εξιτήρια που θα δοθούν αργότερα σήμερα, αναμένεται ότι θα κενωθούν περίπου 15 κλίνες, οι οποίες θα ετοιμαστούν προκειμένου να δεχθούν σε περίπτωση που χρειαστεί, άλλους ασθενείς με κορωνοϊό».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση