ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards-Δηλώσεις στο red carpet

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 18α Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards με ανθρώπους του πολιτικού, επιστημονικού και καλλιτεχνικού χώρου να δίνουν το ''παρών'' τους στην λαμπερή βραδιά.

Ανάμεσά τους, ο πρόεδρος της δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, και σπουδαίοι άντρες που μας ενέπνευσαν τη χρονιά που πέρασε με τα επιτεύγματά τους στα επιχειρηματικά, επιστημονικά, πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου.

Δείτε τις δηλώσεις που έγιναν στο red carpet της εκδήλωσης:

Ο θεσμός Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2019 και η φετινή τελετή δεν θα πραγματοποιούνταν με τέτοια επιτυχία και αποδοχή από το κοινό, εάν το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» δεν έβρισκαν συνοδοιπόρους στη σπουδαία προσπάθειά τους τους χορηγούς και υποστηρικτές.

Θερμές ευχαριστίες, λοιπόν, στον μέγα χορηγό της βραδιάς Τράπεζα Κύπρου, Grey Goose Vodka, CYTA, Char. Pilakoutas Ltd, ΟΠΑΠ Κύπρου, Sacoor Brothers, τους ελεγκτές της διαδικασίας την εταιρεία Deloitte, το Royal Hall, καθώς και τα Ζαχαροπλαστεία Pralina.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο κόκκινο χαλί των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2019

#moty19: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Aυτοί είναι οι νικητές των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2019

Οι Κωνσταντίνος Τζελέπης και Γιώργος Βασιλείου Man of the Year 2019

 Ο τοξοβόλος που στοχεύει με τα μάτια της ψυχής

  

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση