ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Donald Trump εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο

«Θα επιστρέψω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο»

newsroom must

Ο Donald Trump αναχώρησε από τον Λευκό Οίκο επιβαίνοντας στο Marine One, το ελικόπτερο του Σώματος των Πεζοναυτών τον οποίο είχε προσγειωθεί στον κήπο του Λευκού Οίκου για να τον παραλάβει, λίγες ώρες πριν από την ορκωμοσία του Joe Biden στην προεδρία.

Κατευθυνόμενος προς το ελικόπτερο μαζί με την σύζυγό του, ο Donald Trump μίλησε στους δημοσιογράφους για τα «πολλά επιτεύγματά» του στην αμερικανική προεδρία και πρόσθεσε ότι η Μελάνια «αγαπά τον αμερικανικό λαό». Ο Donald Trump κατευθύνεται προς την Βάση Αντριους στο Μέριλαντ για να παρευρεθεί στην αποχαιρετιστήρια τελετή. Στην συνέχεια, θα αναχωρήσει για το θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο στην Φλόριντα. Θα βρίσκεται πολύ μακριά από την Ουάσινγκτον, όταν ο Joe Biden θα ορκίζεται πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Θα επιστρέψω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο»
Τις τελευταίες στιγμές της προεδρίας του, ο Donald Trump εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα «τέσσερα καταπληκτικά χρόνια» που πέρασε τον Λευκό Οίκο, κατά την διάρκεια σύντομης ομιλίας του στην Βάση Αντριους.

Ο Trump είναι ο πρώτος απερχόμενος Πρόεδρος που αρνείται να παραστεί στην ορκωμοσία από το 1869 δηλαδή μετά από 152 χρόνια.

Ο απερχόμενος πρόεδρος δεν θα υποδεχθεί τον Joe Biden στην αμερικανική προεδρία, αλλά ευχήθηκε καλή τύχη στην νέα αμερικανική κυβέρνηση. O Donald Trump είναι ο 4ος απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν παρίσταται σε ορκωμοσία του διαδόχου του στο αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ. Οι προηγούμενοι τρεις ήταν οι Τζον Άνταμς το 1801, Τζον Κουίνσι Άνταμς το 1828 ο οποίος ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και ο Άντριου Τζόνσον ο οποίος αρνήθηκε να ταξιδέψει με την ίδια άμαξα με τον νέο Πρόεδρο Οδυσσέα Γκράντ. Ο Trump είναι ο πρώτος απερχόμενος Πρόεδρος που αρνείται να παραστεί στην ορκωμοσία από το 1869 δηλαδή μετά από 152 χρόνια.

«Θα επιστρέψω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», είπε απευθυνόμενος στους οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί για να παρευρεθούν στην αποχαιρετιστήρια τελετή στην Βάση Αντριους.

Παρόντα, τα μέλη της οικογένειάς του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Ο Donald Trump θα επιβιβασθεί στην συνέχεια για το τελευταίο του ταξίδι με το Air Force One, που θα το μεταφέρει στο θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο στην Φλόριντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS