ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το δικό της σχολιασμό για Μπάρμπα - Φιλιπίδη έκανε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όσα είπε η ίδια στην εκπομπή της.

newsroom must

Θέση στο θέμα Φιλιππίδη-Μπάρμπα πήρε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά και τον καταιγισμό σχολίων από τα όσα ειπώθηκαν από την Βάνα Μπάρμα, περί υπεράσπισης του κατηγορούμενου για 2 βιασμούς και μια απόπειρα, στο ποινικό δικαστήριο, Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ίδια, μέσα από την εκπομπή της, ‘Pop up’ έκανε τον δικό της σχολιασμό, για την ηθοποιό, και δεν ήταν καθόλου «με το γάντι».

Χαρακτηριστικά είπε, «Λοιπόν… Από πού να το πιάσουμε και που να το καταλήξουμε… Από τη θέση της γυναίκας, μου φαίνεται αδιανόητο όταν μια άλλη γυναίκα λέει ότι κάτι έχει περάσει, πόσο μάλλον όταν το 2017 είχε ότι ο Χάρβεϊ Γουάνσταϊν την είχε παρενοχλήσει… Όλοι οι άνθρωποι φαίνονται όταν τους δώσεις εξουσία, το πώς θα σου φερθούν και τι θα κάνουν… Μπορεί να προσφέρουν φως σε ένα σίριαλ, αλλά να είναι σκοτεινοί μέσα τους. Δεν είμαστε δικαστήριο, ούτε κανείς μπορεί να πει αν είναι ένοχος ή αθώος ο κύριος Φιλιππίδης. Όπως λοιπόν, απαγορεύεται να περνάμε τα όρια της δικαιοσύνης για να πούμε ότι είναι ένοχος, απαγορεύεται να λέμε ότι είναι και αθώος. Απαγορεύεται να λέμε ότι είναι υποκριτές άνθρωποι που φοβόντουσαν για 10-15 χρόνια να πάνε απέναντι σε αυτήν την τεράστια εξουσία, που αποδέχεστε. Αυτό έχω να πω. Το να λες και να αποδέχεσαι, ειδικά σαν γυναίκα, ότι όταν έχεις προσφέρει τόσο πολύ φως και φυσικά έχεις εξουσία και μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις, είναι μαχαιριά στην καρδιά».

Δείτε το βίντεο με τα όσα ειπώθηκαν:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση