ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το τραγούδι της Ουκρανίας στην Eurovision που έγινε ύμνος του πολέμου

Θεωρείται ήδη φαβορί στην φετινή διοργάνωση

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Ουκρανία θα συμμετάσχει κανονικά στην φετινή διοργάνωση τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι να έχει ήδη γίνει ύμνος για τον πόλεμο.

Το τραγούδι λέγεται «Stefania» με ερμηνευτές το συγκρότημα Kalush Orchestra, μέλη του οποίου έχουν βοηθούν εθελοντικά στον πόλεμο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by КАЛУШ (@kalush.official)

Σύμφωνα με τον ιστότοπο στοιχημάτων Oddschecke, το τραγούδι θεωρείται ως φαβορί με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Oleh Psiuk να αναφέρει στο Reuters σχετικά με την συμμετοχή τους «Δεν μπορώ να το χαρώ, καθώς ανησυχώ για τους αγαπημένους μου. Ο πόλεμος με χώρισε από τη σύντροφό μου. Εκείνη βρίσκεται 300 χιλιόμετρα μακριά από εμένα. Δεν μπορούμε να συναντηθούμε, διότι είναι πολύ επικίνδυνο. Εκείνη βρίσκεται σε ένα καταφύγιο, ενώ εγώ είμαι εδώ και οι σειρήνες ηχούν συνεχώς».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by КАЛУШ (@kalush.official)

Τα μέλη του συγκροτήματος κάνουν ξεχωριστά πρόβες ωστόσο πρόκειται να συναντηθούν στο Λβιβ για να παίξουν το τραγούδι τους, το «Stefania», το οποίο η χώρα το χρησιμοποιεί ήδη ως ύμνο ενάντια στον πόλεμο.

Με τον Oleh να αναφέρει σχετικά «Ανεξαρτήτως υπό ποιες συνθήκες θα πάμε στην Eurovision, θα προσπαθήσω να φανώ χρήσιμος για την Ουκρανία. Ακόμα κι αν ο πόλεμος τελειώσει στο εγγύς μέλλον, δεν θα είναι εύκολο σε καμία περίπτωση, διότι θα χρειαστούμε πολύ χρόνο για την ανοικοδόμηση. Η χώρα έχει μετατραπεί σε συντρίμμια».

Δείτε εδώ την συμμετοχή της Ουκρανίας

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X