ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το ΤΕΤ Α ΤΕΤ του Χριστόφια ''εκτόξευσε'' την τηλεθέαση του ΡΙΚ

Χαμόγελα χάρισε σήμερα το «ραβασάκι» της Nielsen στα γραφεία της διεύθυνσης της δημόσιας τηλεόρασης. Το πολυσυζητημένο ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ του Τάσου Τρύφωνος με τον Δημήτρη Χριστόφια στο Κελλάκι επιβεβαίωσε το αναμενόμενο.

Όλη η Κύπρος έβλεπε τη συνέντευξη του τέως πρόεδρου. Το αποτέλεσμα; Το ΡΙΚ1 βρέθηκε μετά από πολλούς μήνες στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης πίσω από το ΣΙΓΜΑ και πάνω από MEGA και ANTENNA με γενικό μέσο όρο της ημέρας 16.8%.

Συγκεκριμένα το χτεσινό ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ που ξεκίνησε στις 21.50 αμέσως μετά το «Πέτρινο ποτάμι» απογείωσε στην κυριολεξία την «πεθαμένη» ζώνη του 21.50 – 23.00 για το ΡΙΚ1 ενώ η συνέχεια και μετά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων κράτησε το ΡΙΚ στην πρώτη θέση με πολύ υψηλά νούμερα που σε κάποια τέταρτα έφτασε μέχρι 26.3%.

Σύμφωνα λοιπόν με την Nielsen χτες τον Δημήτρη Χριστόφια στον Τάσο Τρύφωνος είδαν 53,716 τηλεθεατές και ο μέσος όρος ολόκληρης της εκπομπής ήταν 20% κάτι που ανεβάζει το χθεσινό ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στην πρώτη θέση της τηλεθέασης όλων των talk-show στην κυπριακή τηλεόραση για τη φετινή σεζόν. Αξιοσημείωτο είναι ότι πάλι σύμφωνα με την Nielsen στην ηλικιακή ομάδα 45+ έφθασε στο 30%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της εκπομπής τα social media πήραν κυριολεκτικά «φωτιά» ενώ το hashtag της εκπομπής #tetatet ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των trends στο κυπριακό twitter αφού όλο μιλούσαν γι αυτό.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη απόψε στις 23:15.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS