ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το σχόλιο της Άννας Βίσση στην οργισμένη ανάρτηση της αδερφής της

Δέσποινα Άσπρου

Λίγο μετά τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή “Αυτοψία” σχετικά με την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, η Νίκη Βίσση ένιωσε την ανάγκη να ξεσπάσει δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ψινάκης αποκάλυψε πως δεν θυμάται τι ώρα ενημερώθηκε για την πυρκαγιά, ωστόσο εκείνος όταν επεκτάθηκε η φωτιά βρισκόταν σε πάρτι στην Μύκονο - το οποίο κατά τα λεγόμενά του δεν μπορούσε να ακυρώσει. Ο ίδιος, ανάμεσα σε άλλα, παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε που είπε ότι κάηκε το σπίτι του, αφού κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί και μέσα διέμενε η μητέρα του.
Ακούγοντας λοιπόν τις πρόσφατες δηλώσεις του, η Νίκη Βίσση - η οποία έζησε το όλο γεγονός- δεν μπόρεσε να μην τις σχολιάσει.
"Πως μπορεί να λέει ότι κοιμάται τα βράδια, πως μπορεί να λέει ότι τα έκανε όλα όπως έπρεπε ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ. Ας έρθει κ εδώ να μας το πει κ να μας κοιτάει στα μάτια. Ας έρθει εδω μετά από 7 μήνες που ακόμη κανείς δεν καταδικάστηκε για το «φόνο» 100 ανθρώπων. Ας έρθει εδώ μετά από 7 μήνες που ακόμη οικογένειες μένουν σε κατασκηνώσεις κ σιτίζονται από συσσίτια. Ας έρθει εδώ μετά από 7 μήνες που περιμένουμε τι θα γίνει με τα σπίτια μας. Ας έρθει εδώ μετά από 7 μήνες να δει που ζούμε ,παρέα με τον αμίαντο, τα καμένα, τους διαλυμένους δρόμους, τη βρωμιά. Ας έρθει εδώ μετά από 7 μήνες κ να του πουν οι οικογένειες που είναι στις ευαίσθητες ομάδες ότι η κοινωνική πρόνοια είναι ανύπαρκτη. Πίστευα ότι έχω μαλακώσει, ότι δεν θα μου βγαίνει οργή και θυμός - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ... ΦΙΛΟΙ δεν γράφω συχνά, ελπίζω να μην κουράζω αλλά έχω ανάγκη να τα πω να τα μαθαίνετε και όσοι δεν μένετε εδώ να γνωρίζετε ότι μας κοροϊδεύουν. Γραφειοκρατικά μας τσακίζουν και ο Δήμαρχος αν είχε …… θα έπρεπε να μπει μπροστά. Δεν έχει όμως για τέτοια, έχει μόνο για να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να παραμυθιάζει. ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ - Δ Ε Ν Ξ Ε Χ Ν Ω», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο FB.

Μάλιστα, η αδερφή της Νίκης, Άννα Βίσση, εξέφρασε την συμπαράστασή της και σχολίασε κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση:
«Ελπίζω, και εύχομαι όπως όλοι μας να γίνουν όλα όπως πρέπει από πιο υψηλά ιστάμενους, τουλάχιστον συμφώνα με το πώς τα υποσχέθηκαν !!! Δεν κουράζεις κανέναν μην ανησυχείς ... Είναι σημαντικό η αλήθεια να «μιλιέται»!!!! Κι εσύ από μικρή ήσουν θαρραλέα και αληθινή».

Να υπενθυμίσουμε πως η Νίκη Βίσση ήταν ένα από τα πολλά θύματα που είδαν τον περασμένο Ιούλιο την περιουσία τους να καίγεται ολοσχερώς.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS