ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το ποσό που θα ξοδέψουν φέτος οι Αμερικανοί για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι ασύλληπτο

Πληρώνοντας κάτι παραπάνω συγκριτικά με άλλες χρονιές φαίνεται πως θα εκφράσουν οι Αμερικανοί την αγάπη τους στη σημερινή γιορτή για τον Άγιο Βαλεντίνο, καθώς όπως προκύπτει από οικονομικές μελέτες τα έξοδα που θα κάνουν για το σκοπό θα φτάσουν το ποσό ρεκόρ των 17, 55 δισεκατομμυρίων δολαρίων.  

Σύμφωνα με έρευνα καταναλωτικής συμπεριφοράς για το 2016 που έκανε το National Retail Federation, ο πολίτες των ΗΠΑ θα ξοδέψουν φέτος 19, 7 δισεκατομμύρια δολάρια σε δώρα και "εμπειρίες" με αφορμή τον αγαπημένο τους Άγιο. Το περιοδικό Forbes ανέλυσε τα δεδομένα της συγκεκριμένης έρευνας και υπολόγισε τα έξοδα περίπου στα 17,55 δισεκατομμύρια δολάρια.  

Όπως φαίνεται, φέτος προτιμούν να πληρώσουν περισσότερα χρήματα για να κάνουν μια έξοδο με το ταίρι τους παρά να αγοράσουν κάποιο δώρο, όπως κόσμημα, ρούχα ή κάποιο γλυκό. Άλλωστε το ποσό των 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων που προτίθενται να διαθέσουν για μια εμπειρία με τον σύντροφό τους υπερνικά κάθε άλλο δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο. Να σημειωθεί δε πως από το 2010 μέχρι σήμερα, είναι η πρώτη φορά που αυτή η κατηγορία έρχεται πρώτη συγκριτικά με τα παραδοσιακά δώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS