ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

To πάρτι που συγκέντρωσε τις κοσμικές της Κύπρου

Δείτε όλες τις γνωστές προσωπικότητες που παρευρέθηκαν.

Μαρία Καραμάνου

Φαίνεται ότι το πάρτι που διοργάνωσε η Ισμήνη Παπακώστα στις, 10 Δεκεμβρίου, ήταν ένα λαμπερό και γιορτινό γεγονός με πολλές κοσμικές προσωπικότητες από την Κύπρο να παρευρίσκονται. Οι λαμπερές εμφανίσεις και τα φορέματα με παγιέτες και χρυσά χρώματα δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και εορταστικής διάθεσης.

Η παρουσία της Πρώτης Κυρίας, Φιλίππας Καρσερά, προσέδωσε ακόμη περισσότερη φινέτσα στην εκδήλωση, αφού η παρουσία της σε τέτοια κοινωνικά γεγονότα συνήθως προσελκύει την προσοχή. Είναι πάντα ωραίο να βλέπουμε τους ανθρώπους να απολαμβάνουν τις στιγμές χαράς και διασκέδασης, ιδίως όταν πρόκειται για κοσμικά γεγονότα που φαίνεται να έχουν δημιουργήσει μια θετική και φωτεινή ατμόσφαιρα.

Η εμφάνισης της Γιώτας Παπαδοπούλου δίνει μια εικόνα ενός πολύ κομψού και λαμπερού στυλ. Το two-piece σετ τονίζει τη φινέτσα και την επιλογή της, ενώ το χρυσό χρώμα με διαφάνεια και rhinestones προσδίδει λάμψη και γιορτινή αύρα στο ντύσιμο.

Η επιλογή του sleek back hairstylenκαι του wet look στα μαλλιά προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά στην εμφάνιση, ενώ η μαύρη σκιά στα μάτια και το κόκκινο κραγιόν ενισχύουν το ολοκληρωμένο και λαμπερό μακιγιάζ. Συνολικά, έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση που φαίνεται να έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Οι άλλοι καλεσμένοι, φόρεσαν χρυσό σε συνδυασμό με πράσινο παγιέτα και στρας και έδωσαν περισσότερη πολυτέλεια και λάμψη στις εμφανίσεις τους. Η χρήση της παγιέτας και των στρας προσθέτει λάμψη και διακριτική πολυτέλεια, είναι μια επιλογή που μπορεί να ξεχωρίσει και να δώσει ένα ξεχωριστό στυλ στις εμφανίσεις, προσθέτοντας έναν αέρα εορταστικής λάμψης και κομψότητας.

Η Άννα Χατζηγρηγορίου επέλεξε μια λαμπερή εμφάνιση με μια ολόσωμη φόρμα σε λευκό χρώμα. Αυτή η επιλογή πρόσθεσε φρεσκάδα και κομψότητα στη σχεδιάστρια μόδας. Τα ασημένια κοσμήματα πρόσθεσαν λάμψη στο σύνολό της, ενώ η απόφασή της να αφήσει τα μαλλιά της ίσια και ελεύθερα προσέδωσε μια απλή και φυσική νότα.

Στο στιγμιότυπο που ποζάρει με τη Μαρίτα Βασιλείου, προστίθεται μια διαφορετική αισθητική. Η Μαρίτα επέλεξε έναν πιο απλό συνδυασμό με το άσπρο και το μαύρο, παίζοντας με τις δύο αυτές αποχρώσεις. Η εμφάνισή της διακρινόταν από την κομψότητα και τη διακριτική πολυτέλεια.

Η εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας, Φιλίππας Καρσερά, ήταν γιορτινή και κομψή. Το πράσινο βελούδινο σακάκι προσδίδει χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και προσθέτει πολυτέλεια στο ντύσιμό της. Το βελούδο είναι συχνά συνδεδεμένο με την εορταστική περίοδο και προσφέρει μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας.

Το γιορτινό μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια προσθέτει λάμψη και φωτεινότητα στην εμφάνισή της. Είναι συνηθισμένο σε γιορτινές εκδηλώσεις να δίνεται έμφαση στα μάτια με λαμπερά χρώματα ή λεπτομέρειες. 

Η εμφάνισης της Νόνης Κυπριανού ήταν κομψή και στιλάτη. Το total black midi φόρεμα δημιουργεί μια κλασική και διαχρονική εμφάνιση, ενώ η έντονη μαύρη σκιά στα μάτια προσθέτει μια δραματική πινελιά στο μακιγιάζ της. Οι ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά συμβάλλουν στη δημιουργία μιας φυσικής και άνετης εικόνας, προσθέτοντας έναν αέρα θηλυκότητας και χαλάρωσης.

Η Ραμόνα Φίλιπ επέλεξε ένα πολύ στιλάτο και λαμπερό σύνολο. Το ασημένιο παντελόνι προσθέτει λάμψη και φινέτσα στην εμφάνισή της, ενώ η επιλογή του μαύρου πουκαμίσου και των ψηλοτάκουνων μαύρων παπουτσιών δημιουργεί έναν εκλεπτυσμένο και κομψό συνδυασμό.

Το wet look στα μαλλιά προσθέτει μια μοντέρνα και διακριτικά προκλητική πινελιά στην εμφάνισή της, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για γιορτινές εκδηλώσεις. Το λαμπερό και sleek αποτέλεσμα του wet look προσθέτει έναν αέρα διασκέδασης και μοντέρνας προσέγγισης στην εμφάνισή της.

Συνολικά, η Ραμόνα επέλεξε ένα σύνολο που ενώνει τη λάμψη του ασημένιου, την κομψότητα του μαύρου και το μοντέρνο twist του wet look, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση για τις γιορτές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS