ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

To opening event της ΚΙΚΟ Milano στο Metropolis Mall

newsroom must

Από αρχές Μαρτίου η ΚΙΚΟ Milano, το Νo1 make up brand της Ιταλίας, έφτασε πλέον στη κυπριακή αγορά με τα πολυαναμενόμενα ανοίγματα των καταστημάτων της στο Nicosia Mall στη Λευκωσία και στο Metropolis Mall στη Λάρνακα. 







Στις 18 Μαρτίου και 8 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν τα Opening Events του brand στα δύο δημοφιλή Malls της Κύπρου, όπου παρευρέθηκαν γνωστές influencers και προσωπικότητες του χώρου της μόδας και της ομορφιάς. Καλεσμένες και πελάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν για πρώτη φορά από κοντά, τα μοναδικά προϊόντα του ιταλικού make up brand και να εντυπωσιαστούν από τις ασύλληπτα προσιτές τιμές του, που φέρνουν την επανάσταση στην κυπριακή αγορά καλλυντικών. 


Στο Metropolis Mall ο LOVE FM με τη Φανή Παπαμιχαήλ και τη Μαρίλια Χαριδήμου μετέδωσαν στο ραδιοφωνικό κοινό, live, το λαμπερό κλίμα και τον ενθουσιασμό των επισκεπτών για τα προϊόντα KIKO Milano. 


Το επόμενο άνοιγμα του ιταλικού brand ομορφιάς προγραμματίζεται μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, στο Kings Avenue Mall στην Πάφο και είναι σίγουρο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των beauty fans της περιοχής. 


Γνωρίστε και εσείς τώρα την KIKO Milano σε ένα από τα νέα της καταστήματα και απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία shopping!




NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS