ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

To Netflix μπαίνει στο κρεβάτι μας

1 στους 10 προτιμάει το streaming από την ερωτική επαφή

To Netflix έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και όπως φαίνεται και... στο κρεβάτι μας.

Με την μανία που καταναλώνουμε τις σειρές και ταινίες που προσφέρει η πλατφόρμα συχνά γίνεται η καλύτερη μας παρέα. Ειδικά αυτή την περίοδο η κουβέρτα και το Netflix είναι η συντροφία μας κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Πολύ συχνά όμως σύμφωνα με έρευνες που το επιβεβαιώνουν το Netflix γίνεται εχθρός σου ειδικά στον σεξουαλικό τομέα.

Έρευνα στην Βρετανία δείχνει ότι πολλοί είναι αυτοί που όπως προαναφέραμε προτιμούν να κάτσουν στον καναπέ βλέποντας ταινίες από το να βγουν έξω. Ένας από τους λόγους που γίνεται αυτό είναι η αποταμίευση χρημάτων αφού συχνά οι βόλτες είναι δαπανηρές. Έτσι λοιπόν προκειμένου να αποθηκεύσουν χρήματα επιλέγουν μια βραδιά Netflix χωρίς το υπονούμενο του «chill»

Σε αντίθεση με το FOMO που μέχρι τώρα επικρατούσε, η νέα γενιά έχει το JOMO (joy of missing out). Στην έρευνα συμμετείχαν 2.200 άτομα. Το 1/4 των συμμετεχόντων δήλωσε ότι προτιμά να μην βγαίνει και να παρακολουθεί Netflix ενώ το 1/5 προτιμά ακόμα και να γίνει vegan από το να σταματήσει το Netflix. To απίστευτο 50% θα άφηνε για πάντα τα social media για το Netflix ενώ το 11% οι πιο extreme δηλαδή θα σταματούσε και το σεξ.

Το 25% παραδέχτηκε ακόμα ότι ξοδεύει πάνω από 8 ώρες την εβδομάδα βλέποντας σειρές κάθε εβδομάδα. Είναι περίεργο σε μια περίοδο όπου οι νέοι ξοδεύουν περίπου 3 ώρες και 203 λεπτά την εβδομάδα κάνοντας swipe στο Tinder πως μπορούν να ξεχάσουν μια για πάντα το σεξ για χατίρι του Netflix.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Netflix  |  Σεξ  |  Έρευνα  |  Κρεβάτι  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X