ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το νέο trend του Tik Tok για το πλύσιμο των ρούχων που έγινε viral

Τι είναι το «laundry stripping»;

Ποιος είπε ότι αφού έπλυνες τα ρούχα σου στο πλυντήριο αυτά είναι καθαρά;

Το TikTok είναι εδώ για να σου αποδείξει το αντίθετο και να σου μάθει τι πάει να πει «laundry stripping».

Πριν να σου πούμε περισσότερα να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό είναι μια τεχνική την οποία δεν πρέπει να κάνεις συνεχώς μόνο 1-2 φορές το χρόνο και δεν είναι απαραίτητη όμως είναι πραγματικά τόσο satisfying ιδιαίτερα για άτομα που έχουν μανία με την καθαριότητα.
Το trend ξεκίνησε στο TikTok από την Lauren Elms όπου ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μουλιάζει τις πετσέτες της τις οποίες είχε πλύνει στο πλυντήριο μέσα στην μπανιέρα της και γίνεται viral με το #laundrystripping να έχει εκτοξευθεί.

@mrslaurenelms

Who’s here for the towel stripping? ##laundry ##cleanfreak ##laundrymagic ##laundrystripping ##tide ##borax ##armandhammer ##diycleaning

♬ original sound - MrsLaurenElms

Όπως αναφέρει μια ειδική οργάνωσης και καθαρισμού «Ένας από τους λόγους για τον οποίο έχουμε δει τέτοια αύξηση σε αυτό το νέο trend πλυσίματος έχει να κάνει με την αντίδραση του κόσμου, όταν συνειδητοποιεί ότι τα ρούχα που νόμιζε ότι ήταν καθαρά είναι τρομερά βρώμικα. Επιπλέον, είναι ικανοποιητικό να βλέπεις το βρώμικο νερό και να συνειδητοποιείς πόσο καθαρότερα μπορούν να είναι τα ρούχα σου»

Το πλυντήριο πολλές φορές αφήνει στα ρούχα υπολείμματα από απορρυπαντικό, σκληρό νερό, λάδια σώματος και μαλακτικό υφασμάτων τα οποία δεν μπορούν να φύγουν. Έτσι με αυτό τον τρόπο μπορείς να τα ξεφορτωθείς. Ο συνδυασμός της μεγάλης ποσότητας νερού με τον χρόνο μουλιάσματος είναι ο καλύτερός σου φίλος για την απομάκρυνση των πιο πάνω. 

@bailey_jones

This is disgusting ##laundrystripping

Intentions (Instrumental Version) [Originally Performed by Justin Bieber & Quavo] - Elliot Van Coup

Πώς μπορείς να το πετύχεις;
Γεμίζεις την μπανιέρα με ζεστό νερό και χρησιμοποιείς μια κούπα του καφέ για μεζούρα.
Βάζεις στην μπανιέρα:
1/4 ενισχυτικό πλύσεως
1/4 σόδα πλύσεως
1/2 απορρυπαντικό

Αφήνουμε τα ρούχα στο νερό για τέσσερις ώρες και ανακατεύουμε ανά μισάωρο περίπου. Τέλος στύβουμε τα ρούχα και τα τοποθετούμε και πάλι στο πλυντήριο χωρίς απορρυπαντικό για μια πλύση.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία αυτή δεν είναι απαραίτητη και μπορεί να γίνει μόνο λίγες φορές τον χρόνο αλλιώς μπορεί να καταστρέψει τα ρούχα.

@mrslaurenelms

The episode everyone has been waiting for! Lets strip whites! ##laundry ##diycleaning ##laundrystripping ##tide ##borax ##armandhammer ##laundryhack

original sound - MrsLaurenElms
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση