ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

To νέο tool του Facebook είναι αυτό που περιμέναμε!

Έρχεται το ''Manage Activity''

Κάτι hairstyles που πλέον είναι ξεπερασμένα, κάτι πόζες που δεν θέλεις να βλέπεις πια ή καταστάσεις που θα προτιμούσες να μην έχες στο προφίλ σου, κάποτε το Facebook ήταν η καθημερινή, ολοήμερη ασχολία μας αλλά πλέον έχει γεμίσει με άβολες φωτογραφίες! Σίγουρα έχεις και εσύ εκείνες τις φωτογραφίες στο Facebook από πριν 10 χρόνια, που ντρέπεσαι να δείξεις αλλά βαριέσαι να σβήνεις μία - μία. Το κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε πως θα λανσάρει ένα νέο tool που θα κάνει πιο εύκολη τη μαζική διαγραφή αναρτήσεων, ή την απόκρυψη τους. 

''Είτε μπαίνεις στην αγορά εργασίας μετά το πανεπιστήμιο, ή προχωράς μετά από μια παλιά σχέση, ξέρουμε πως τα πράγματα αλλάζουν στις ζωές των ανθρώπων και θέλουμε να κάνουμε πιο εύκολο να επιμεληθείτε την παορυσία σας στο Facebook για να ανακλά όσο το δυνατό πιο εύστοχα το ποιοι είστε σήμερα'' ανακοίνωσε η εταιρεία. 

Το ''Manage Activity'' θα λανσάρει πρώτα στην εφαρμογή του κοινωνικού δικτύου, και θα ακολουθήσει το desktop και το Facebook Lite στο μέλλον. Mε αυτό, o χρήστης θα μπορεί να αρχειοθετήσει κάτι που δεν θα ήθελε να βλέπουν όλοι στο προφίλ του, αλλά θέλουν να το κρατήσουν online για δικούς του λόγους, όπως λειτουργεί το ''Archive'' στο Instagram. Θα μπορεί επίσης να μεταφέρει ένα post στον κάλαθο, όπου θα μείνει για 30 μέρες πριν διαγραφεί εντελώς. 

Το εργαλείο αυτό περιλαμβάνει φίλτρα για να ταξινομήσεις αναρτήσεις όπως π.χ. αν θέλεις να βρεις όλα τα posts με συγκεκριμένα άτομα ή από συγκεκριμένες ημερομηνίες. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
facebook  |  social media  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS