ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το νέο τεύχος Beautiful People και Γαστρονόμος δωρεάν στο Read Library

Η ψηφιακή βιβλιοθήκη Read αποτελεί τη μεγαλύτερη ψηφιακή βιβλιοθήκη της Κύπρου.

Σε μια προσπάθεια στήριξης της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας στο σπίτι, καθώς και της διάδοσης του #μένουμε_σπίτι και του #stayhome, o όμιλος SppMedia διαθέτει σε ψηφιακή μορφή δωρεάν τo τελευταίο τεύχος του περιοδικού Beautiful People και Γαστρονόμος αποκλειστικά στην εφαρμογή Read Library.  

Είναι ευκαιρία τώρα που όλοι είμαστε σπίτι να διαβάσουμε λίγο περισσότερο σε σχέση με πριν και να δοκιμάσουμε εύκολες και νόστιμες συνταγές που διαθέτει ο Γαστρονόμος.

Η ψηφιακή βιβλιοθήκη Read, με τις εκατοντάδες βιβλίων που διατίθενται δωρεάν, περιλαμβάνει πλέον ράφι περιοδικών το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς, από τα περιοδικά must, Beautiful People και Γαστρονόμος στηρίζοντας την προσπάθεια για δημιουργία ψηφιακής κουλτούρας στη χώρα μας

Η ψηφιακή βιβλιοθήκη Read αποτελεί τη μεγαλύτερη ψηφιακή βιβλιοθήκη της Κύπρου. Είναι ένα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τη διάδοση της ψηφιακής γνώσης στον τόπο μας. Στηρίζεται από την Τράπεζα Κύπρου και το Πολιτιστικό της Ίδρυμα, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, τη Logicom και την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Κατεβάστε την εφαρμογή:

Λήψη εφαρμογής από Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spp.read&hl=en 

Λήψη εφαρμογής από App Store:
https://apps.apple.com/cy/app/read-library/id763522088 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
http://www.read-library.com/ 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X